DOLAR 32.20 ₺
EURO 35.01 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,516.64 ₺
BTC 67,115.24 $
ETH 3,100.10 $
BİST 10,714.95

Ünlü Oyuncuların Katıldığı 'Bodrum Seferi' Filminin Basın Toplantısı Heyecan Yarattı

Magazin 7
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 12:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İstanbul'da gerçekleştirilen 'Bodrum Seferi' filminin basın toplantısına ünlü isimler katıldı. Asuman Dabak, Suzan Kardeş ve Tarık Papucçuoğlu'nun yanı sıra Sarp Bozkurt, Ali İpin, Sedef Şahin gibi sevilen oyuncuların da bulunduğu keyifli toplantıda yaşananlar merak konusu. Filmin yönetmeni Recep Akdağ, geçen seneki çekimlerdeki keyif dolu anları anlatırken, Sarp Bozkurt ve Sedef Şahin de setteki eğlenceli anıları paylaştı. 'Bodrum Seferi' filminin hikayesi genç bir adamın Bodrum'a yolculuğunu ve maceraları

Ünlü Oyuncuların Katıldığı 'Bodrum Seferi' Filminin Basın Toplantısı Heyecan Yarattı

Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Bodrum Seferi' filminin basın toplantısı heyecanla kutlandı. Recep Akdağ'ın keyifli anıları ve oyuncuların eğlenceli paylaşımları dikkat çekti. Filmin başrol oyuncuları Sarp Bozkurt ve Sedef Şahin’in sette yaşadıkları keyifli anlar dikkat çekiyor. 'Bodrum Seferi' filminin merakla beklenen vizyon tarihi 12 Nisan olarak açıklandı. Hayranlarını sinema salonlarına davet eden ekip, filmin etkileyici hikayesiyle dikkat çekecek.

"Bodrum Seferi" filminin basın toplantısı yapıldı.

İSTANBUL (İGFA) - Basın toplantısına Asuman Dabak , Suzan Kardeş,Tarık Papucçuoğlu dışında diğer oyuncular Sarp Bozkurt , Ali İpin, Sedef Şahin, İrfan Kangı, Kahraman Sivri, Ebru Kural, Soner Türker, Fatih Günay, Taner Ayyıldız, Serhat Boylu, ve Boom’cu Onur’ olarak bilinen Ahmet Dursun gibi sevilen oyuncular katıldı.

Keyifli anların yaşandığı toplantıda İrfan Kangı'nın başrol oyuncusu Sarp Bozkurt'a balmumu heykeli esprisi herkesi kahkahalara boğdu. Filmin yapım ortağı ve aynı zamanda filminin yönetmeni Recep Akdağ "Bodrum Seferi" filmini geçen sene çekerken gecesiyle gündüzüyle çekimlerinin çok keyifli geçtiğini sette her zaman kahkahaların havada uçuştuğunu büyük küçük herkesi 12 Nisan'da "Bodrum Seferini " izlemeye davet etti. Başrol oyuncusu Sarp Bozkurt çekimler sırasında çok eğlendiklerini bal mumu esprisine açıklık getirdi.

Sedef Şahin ise çekimler sırasında hem tatil yaptığını hem de çalıştığını çekimler sırasında kendisini Hülya Avşar gibi hissettiğini dile getirdi."Bodrum Seferi" fimlinin hikayesi Saf ve temiz yürekli bir genç olan Sefer’in her gün rüyasında gördüğü doğa harikası yerin Bodrum olduğunu öğrenmesiyle yola çıkışının ve Bodrum’daki sakarlıklarını konu alan film.Basın toplatısı sonrası "Bodrum Seferi " film oyuncuları Bayram mesajıyla basın toplatısını sonlandırdı.

"Bodrum Seferi" 12 Nisan’da sinema salonlarında seyircisiyle buluşacak.  

'Bodrum Seferi' adlı film, ünlü oyuncuların katıldığı keyif dolu bir basın toplantısı ile gündeme geldi. Yönetmen Recep Akdağ'ın çekimlerdeki anıları ve oyuncuların sette yaşadığı eğlenceli anılar film hakkında merak uyandırıyor. Bodrum'un doğal güzelliklerini konu alan film, genç bir adamın eğlenceli maceralarını izleyicilerle buluşturacak. 'Bodrum Seferi', 12 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak olup, heyecanla bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama