DOLAR 32.24 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.41 ₺
ALTIN 2,421.82 ₺
BTC 61,827.10 $
ETH 3,000.62 $
BİST 10,269.06

Zafer Lideri Ümit Özdağ'dan İstanbul'da Vatandaşlarla Buluşma

Siyaset 107
Yayınlama: 7 Mart 2024 Perşembe 09:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Fatih Belediye Başkan Adayı Hande Karacasu ile birlikte İstanbul Fatih'te vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkan Özdağ, ziyaretleri sırasında Zafer Partisi'nin politikaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve sığınmacıların Türkiye üzerindeki olumsuz etkilerini dile getirdi.

Zafer Lideri Ümit Özdağ'dan İstanbul'da Vatandaşlarla Buluşma

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Zafer Partisi Fatih Belediye Başkan adayı Hande Karacasu, İstanbul Fatih’te vatandaşlarla bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) -Sabah saatlerinde Kapalı Çarşı’da esnaf ziyaretinde bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Azmi Karamahmutoğlu, parti politikalarımız hakkında vatandaşlara sık sık bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Gezilerinde sığınmacı ve kaçakların ülkemizdeki varlıklarının Türkiye’yi sürüklediği olumsuzlukları en net haliyle vatandaşlara aktaran Genel başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul için doğru tercihin Zafer Partisi olduğunun altını çizdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama