DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.69 ₺
STERLIN 40.28 ₺
ALTIN 2,396.83 ₺
BTC 61,179.83 $
ETH 2,975.84 $
BİST 10,239.17

Tankçı Sözleşmeli Er Akıncı'nın Adıyaman'daki Son Yolculuğu

HaberYerelAdıyaman 8
Yayınlama: 24 Mart 2024 Pazar 16:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın cenazesi, Adıyaman'da toprağa verildi. Şehidin ailesi ve yakınları, Vali, Belediye Başkanı ve diğer ilgililerin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Tankçı Sözleşmeli Er Akıncı'nın Adıyaman'daki Son Yolculuğu

Adıyaman'da Şehit Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın anma töreni hüzünlü anlara sahne oldu. Ailenin acısı, şehitliğe defnedilirken dualarla son buldu. Törende binlerce kişi duygusal anlar yaşadı.

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın cenazesi, Adıyaman'da toprağa verildi.

ADIYAMAN (İGFA) - Bahar Kalkanı Harekatı'ndaki kazada yaralanan tankçı sözleşmeli er Abdulkadi Akıncı, memleketi Adıyaman'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin babası Mehmet, annesi Meliha ve kardeşi Nehir Akıncı törende tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Adıyaman Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri İshak Şan, Hüseyin Özhan, Mustafa Alkayış, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz ile diğer ilgililer katıldı.

İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Yeni Mezarlık'taki şehitliğe defnedildi.

Bahar Kalkanı Harekatı'nda araç kazasında yaralanan ve hastanede şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı, Adıyaman'da toprağa verildi. Tören, ailenin büyük acısıyla dolu gözyaşları arasında gerçekleşirken, şehitliğe defnedilmesinin ardından dualarla selamlandı. Adıyaman Valisi, Belediye Başkanı ve diğer ilgililerin katıldığı törende, Akıncı'nın anısına saygı duruşunda bulunuldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama