DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.73 ₺
STERLIN 40.29 ₺
ALTIN 2,399.95 ₺
BTC 61,635.42 $
ETH 3,000.86 $
BİST 10,247.75

Bahar Kalkanı Harekatı'nda Şehit Haberi! Abdulkadir Akıncı Adıyaman'a Düştü

HaberYerelAdıyaman 16
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi 20:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde meydana gelen araç kazasında yaralanan ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 23 yaşındaki Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğu haberi, Adıyaman'da büyük üzüntü yarattı. Şehit Akıncı'nın vefat haberinin yanı sıra, WhatsApp durumuna koyduğu mezar taşı fotoğrafı da yürekleri dağladı.

Bahar Kalkanı Harekatı'nda Şehit Haberi! Abdulkadir Akıncı Adıyaman'a Düştü

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde acı bir haber yankılandı! Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın Adıyaman'daki ailesine şehit olduğu haberi ulaştı. Yaralı olarak hastaneye sevk edilen genç asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Şehit Akıncı'nın sosyal medya paylaşımı ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası sonucu bir asker şehit oldu. Sözleşmeli er Abdulkadir Akıncı'nın acı haberi Adıyaman'a düştü. Şehit Akıncı'nın 23 saat önce WhatsApp mesajına koyduğu fotoğraf ise yürekleri dağladı.

ADIYAMAN (İGFA) - Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazasında yaralanarak hastaneye sevk edilen 23 yaşındaki Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit Akıncı'nın acı haberi, Adıyaman'daki baba ocağına ulaştı.

"ALLAHIM BÖYLE YAZMIŞ AĞLAMAYIN..."

Abdulkadir Akıncı'nın 23 saat önce WhatsApp durumuna koyduğu mezar taşı fotoğrafı ise dikkati çekti.

Sosyal hesabındaki durumda fotoğrafında "Adımı yazdılar mezar taşıma. Ne boyuma baktılar ne yaşıma. Anlıma yazılı geldi başıma. Allahım böyle yazmış ağlamayın" yazısı yürekleri dağladı.

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı da kahraman asker Akıncı için taziye mesajı yayımladı.

Bakanlık mesajında, "Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Tankçı Sözleşmeki Er Abdulkadir Akıncı, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 23 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri yer aldı.

ŞEHİT AKINCI MEMLEKETİ ADIYAMAN'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Şehidin naaşının 24 Mart Pazar günü Hatay’da saat 9:30 yapılacak tören sonrasında helikopterle Adıyaman Hava Alanına getirileceği ve öğle namazına müteakip resmi törenle Adıyaman'da Yeni Mezarlıktaki şehitliğe defnedileceği öğrenildi.

Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde meydana gelen araç kazası sonucu şehit düşen Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın haberini derinden üzüntüyle öğrendik. Şehit Akıncı'nın WhatsApp durumunda paylaştığı mezar taşı fotoğrafı ise manevi anlamda yoğun duygular yaşanmasına neden oldu. Tüm Türkiye, şehit Akıncı'nın vefatı dolayısıyla büyük bir üzüntü içerisinde. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan taziye mesajı ise acı haberi teyit etti. Şehit Akıncı, Adıyaman'da toprağa verilmeden önce Hatay'da düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Türk milletinin başı sağ olsun.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama