DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,223.72 $
ETH 3,122.90 $
BİST 10,276.88

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nden Muhteşem 23 Nisan Konseri

MagazinYerelŞanlıurfa 7
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 08:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk ve Gençlik Konservatuvarı tarafından düzenlenen konserde çocuklar ve gençler sahnede büyülü bir performans sergiledi. Şanlıurfa'da müzik dolu anlar yaşandı.

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi'nden Muhteşem 23 Nisan Konseri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı muhteşem bir konserle kutladı. Çocuk ve Gençlik Konservatuvarı'nın düzenlediği etkinlik, çocuk ve gençlerin unutulmaz bir sahne performansı sergilediği görkemli anlara sahne oldu. Müzik dolu gecede, Şanlıurfa 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Konservatuvarının düzenlediği konserde çocuklar ve gençler sahnede devleşti.

ŞANLIURFA (İGFA) - Müzik şehri Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Konservatuvar Şube Müdürlüğü; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları düzenlenen birbirinden güzel etkinliklerle başladı. 11 Nisan Parkında gerçekleşen konserde Çocuk Korosu ve Orkestrası, muhteşem performansı ile büyük beğeni topladı.

Konservatuvarda eğitim aldıkları hocalar eşliğinde gerçekleşen konserde sahne alan çocuklar söyledikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle büyüklere adeta taş çıkarttı. Çocuk ve Gençlik Korosu ve Orkestrası’nın muhteşem performansına tanıklık eden davetliler şarkı ve marşlara eşlik ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Vatandaşlar 23 Nisan konserinde unutulmaz bir gün yaşadıklarını söylediler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen konserle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Çocukların ve gençlerin sahnedeki muhteşem performansı izleyicileri büyülerken, Şanlıurfa şehri de müzikle coştu. Konserde seslendirilen şarkılar ve marşlar, 23 Nisan ruhunu yansıtarak coşkuyu zirveye taşıdı. Katılımcılar, 23 Nisan konseri ile keyifli bir gün geçirdiklerini dile getirerek etkinliğin anlamını övdü.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama