DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.70 ₺
STERLIN 40.28 ₺
ALTIN 2,394.01 ₺
BTC 62,022.22 $
ETH 3,007.97 $
BİST 10,272.01

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İş Başında: Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolunda Asfalt Döküldü

YaşamYerelŞanlıurfa 3
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışması tamamlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yer aldığı cadde ile bağlantı yollarında asfalt çalışması tamamlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kış sezonunda tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. 7/24 sahada yer alarak vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri; alt yapı çalışmasının tamamlandığı Akçakale yolunda sıcak asfalt çalışmasın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İş Başında: Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolunda Asfalt Döküldü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hız kesmeden sürdürdüğü alt yapı çalışmaları kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda dev asfalt dökümü gerçekleşti! Vatandaşların taleplerine cevap veren belediye ekipleri, Akçakale yolunu pırıl pırıl yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışması tamamlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yer aldığı cadde ile bağlantı yollarında asfalt çalışması tamamlandı.

ŞANLIURFA (İGFA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kış sezonunda tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

7/24 sahada yer alarak vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri; alt yapı çalışmasının tamamlandığı Akçakale yolunda sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Ekipler; özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve trafikte önemli bir aksa sahip olan Akçakale yolundaki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevresindeki bağlantı yollarında sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ve sorunsuz bir ulaşım deneyimi sunmak adına önemli bir adım attı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde yapılan asfalt çalışmaları, bölge halkının güvenli ve konforlu bir yolculuk geçirmesini sağlayacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama