DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.37 ₺
ALTIN 2,414.21 ₺
BTC 61,375.93 $
ETH 2,981.55 $
BİST 10,264.81

Pazaryeri’nde 5 Bin Kişi Toplu İftar İçin Bir Araya Geldi

YaşamYerelBilecik 5
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 08:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, Pazaryeri Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programında 5 bin kişi aynı sofrada iftar yaptı. Programda semazen gösterileri ve Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi yapıldı.

Pazaryeri’nde 5 Bin Kişi Toplu İftar İçin Bir Araya Geldi

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde büyük bir buluşma gerçekleşti! 5 bin kişi aynı sofrada iftar yaparken semazen gösterileri ve müzik dinletisiyle unutulmaz bir akşam yaşandı. Detaylar haberimizde!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Belediyesince düzenlenen toplu iftar programında 5 bin kişi aynı sofrada iftar yaptı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri Meydanı'nda düzenlenen iftar programında semazen gösterileri Hacivat ile Karagöz, Aşuk ile Maşuk gösterisinin yanı sıra Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi gerçekleşti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım,  İYİ Parti ilçe Teşkilatı, MHP ilçe Teşkilatı  ve diğer siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra ilçe halkı ve birçok davetli katıldı.

Programda konuşan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Geleneksel Ramazan iftarımızı bugün de birlik beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu akşam yoğun bir katılım var. Hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah bu birliğimizi beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi.

Pazaryeri Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplu iftar programı, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde adeta bir birlik ve beraberlik şölenine dönüştü. Semazen gösterileri ve Türk Tasavvuf Musikisi dinletisi ile renklenen etkinlik, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in de katıldığı programda, birlik ve dayanışmanın önemi vurgulanarak hayırlı iftarlar dileğinde bulunuldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama