DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,524.29 ₺
BTC 66,868.99 $
ETH 3,095.63 $
BİST 10,738.84

Bilecik'te Kadınlar Tarafından Düzenlenen Türkü Şöleni Büyük İlgi Gördü

YaşamYerelBilecik 39
Yayınlama: 10 Mart 2024 Pazar 14:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bilecik'in Bozüyük yöresine ait halk oyunları gösterisiyle renklenen Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında, unutulmaz bir türkü şöleni gerçekleşti. Kadınların gösterdiği muhteşem performansın yanı sıra, halk oyunları kıyafetlerinin dikilmesinden türkülere kadar her detay emek dolu bir şekilde hazırlandı. Gecede yapılan konuşmalar ve etkinliklerle kadın dayanışması ve gücü vurgulandı.

Bilecik'te Kadınlar Tarafından Düzenlenen Türkü Şöleni Büyük İlgi Gördü

Bilecik'te Güneşspor Kulübü Kadın Kolları'nın düzenlediği programda türkü şöleni yaşandı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları'ndan Bilecik'in Bozüyük yöresine ait halk oyunları gösterisi damga vurdu.  

Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök ve Kadın Kolları Başkanı Burçin Köroğlu'nun konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra Kadın Kolları üyeleri birlikte pasta kesti.

Kadın Kolları Başkan Vekili Rukiye Turhan ,ilçenin türküleri olan 'Kralın Kızı' ve 'Şeker Oğlan' ile Ali Osman Öztürk hocanın önderliğinde kadınların kurslara katılımıyla gerçekleşti.

Ayrıca kadınlar halk oyunları kıyafetlerini, kulüp çatısı altında devam eden dikiş kursunda Öznur Ürütürk Hocamız ve kursiyerlerle birlikte dikti. Gecede ayrıca türkü seslendiren  Yasemin Dikmen'e, perküsyon çalan Saniye Doğan olmak üzere tüm kadınlara teşekkür edilirken, Kulüp Başkanı Ümit Kök, "Kadınlar güçlüdür yeterki kendilerine güvensinler" mesajı verdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama