DOLAR 32.19 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,521.79 ₺
BTC 67,126.55 $
ETH 3,107.68 $
BİST 10,738.31

İstanbul İsrail protestolarında İletişim Başkanlığı'ndan önemli açıklama

Haber 8
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 13:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İletişim Başkanlığı, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Filistin'e destek gösterilerine yönelik yapılan protestolarla ilgili açıklama yaptı. Göstericilere izin verildiği ve herhangi bir müdahale olmadığı belirtildi. Ancak olaylar sonrasında devlet büyüklerine hakaret eden bir grubun dağılmadığı ifade edildi.

İstanbul İsrail protestolarında İletişim Başkanlığı'ndan önemli açıklama

İstanbul İsrail protestolarında önemli gelişme! İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Göstericilere izin verildi ancak olaylar kaosa dönüştü. Detaylar haberimizde!

İstanbul’da İsrail’i protesto sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı, İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde, Filistin'e yönelik soykırımı nedeniyle İsrail'i protesto etmek için yapılacak gösteriye izin verilmiş ve gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydederek, protesto süresince, protestoculara herhangi bir şekilde müdahalede bulunulmadığını açıkladı.

Protesto sonrası bir grubun ttüm uyarılara rağmen dağılmamış ve devlet büyüklerine hakarette bulunduğu belirtilen açıklamada, "Olayda 43 kişi yakalanmış, 38 kişi kimlik kontrolünün ardından 5 kişi de ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır. Gözaltılar sırasında kaydedilen ve kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili 2 emniyet görevlisi açığa alınmış ve mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde gerçekleştirilen gösterilere izin verilmesinin ardından çıkan olaylar hakkında İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Devlet büyüklerine hakaret eden grupla ilgili detaylar ve gözaltılarla ilgili yapılan adımlar kamuoyuyla paylaşıldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama