DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.43 ₺
ALTIN 2,403.45 ₺
BTC 62,294.83 $
ETH 3,000.45 $
BİST 10,341.16

Hakan Adanur, Yeni Şarkısı 'Kaç Vesait' İle Renkli Lansman Düzenledi

MagazinYerelBursa 30
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 09:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Pop müziğin Bursalı yetenekli ve üretken ismi Hakan Adanur, uzun süren sessizliğini yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile bozdu. Sanatçı, eşi Esra Adanur'un doğum gününde Loft Game Coffee'de düzenlediği renkli lansmanla şarkısını tanıttı. Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Adanur, hayranlarına enerji dolu ve beğenilen bir şarkı sundu.

Hakan Adanur, Yeni Şarkısı 'Kaç Vesait' İle Renkli Lansman Düzenledi

Bursalı pop müziğin yetenekli ismi Hakan Adanur, merakla beklenen sessizliğini bozdu! Yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile gelen sanatçı, eşiyle unutulmaz bir doğum günü surprise lansmanı düzenledi. Olay yaratan etkinlikte enerjik şarkısını seslendiren Adanur, dinleyicileriyle buluştu.

Pop müziğin Bursalı yetenekli ve üretken ismi Hakan Adanur, uzun süren sessizliğini yeni şarkısı 'Kaç Vesait’ ile bozdu. Sanatçı, yeni eserini renkli bir lansmanla tanıttı.

BURSA (İGFA) -  Son albümü 'Tilki Misali'nin ardından uzun süren suskunluğunu yine sözü ve müziği kendisine ait olan aranjesini ise Ödül Erdoğan’ın yaptığı 'Kaç Vesait’ ile sonlandıran Hakan Adanur, yeni şarkısını düzenlediği lansmanla tanıttı.

Şarkısını eşi Esra Adanur’un doğumgünü olan 20 Nisan’da yayınlayan şarkıcı, Loft Game Coffee’deki renkli lansmanda hayat arkadaşına bir de sürpriz yaptı.

Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği lansmanda eşinin doğum gününü de kutlayan Adanur, Esra Adanur’u duygulandırdı. 'Kaç Vesait’i ilk kez seslendirdiği lansmanda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Adanur, "Dinleyen herkesin çok beğendiği enerjik, kıpır kıpır bir şarkı oldu. Umarım dinleyen herkes bu enerjiyi alır. Müzik benim için tutkudan da öte..." dedi.

Hakan Adanur, 'Tilki Misali' albümünden bu yana merakla beklenen yeni çalışması 'Kaç Vesait' ile sevenlerine güçlü bir geri dönüş yaptı. Eşi Esra Adanur'un doğum gününde düzenlediği renkli lansmanda duygusal anlar yaşatan sanatçı, şarkısını ilk kez seslendirirken dinleyicilere enerji ve neşe dolu bir deneyim yaşattı. Adanur'un müzikteki tutkusu ve yaratıcılığı, 'Kaç Vesait' ile bir kez daha kendini gösterdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama