DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,247.26 $
ETH 3,067.03 $
BİST 10,643.58

Bursalı Popçu Hakan Adanur, Renkli Klibiyle Göz Doldurdu

MagazinYerelBursa 8
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 12:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Uzun süren sessizliğini yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile bozmaya hazırlanan Bursalı pop müziğin başarılı sesi Hakan Adanur, İstanbul sokaklarında renkli bir klip çekti. Adanur'un yeni şarkısı dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, 'Kaç Vesait' klibinde objektife enerjisini yansıttı. Sanatçı, yeni eserine güvenerek yazın eğlencesi için hazır olduğunu belirtti. Hakan Adanur imzalı 'Kaç Vesait', 20 Nisan’da dijital platformlarda yayınlanacak.

Bursalı Popçu Hakan Adanur, Renkli Klibiyle Göz Doldurdu

Bursalı popçu Hakan Adanur, yeni şarkısı ve renkli klibiyle göz kamaştırıyor! Sessizliğini bozarak heyecanla beklenen 'Kaç Vesait' ile sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı, İstanbul sokaklarında çektiği video klibiyle adından söz ettiriyor. Yazın dans şarkısı olmaya aday 'Kaç Vesait', dinleyicilerine enerji dolu anlar vaat ediyor. Hakan Adanur hayranları merakla 20 Nisan'ı bekliyor!

Uzun süren sessizliğini yeni şarkısı 'Kaç Vesait’ ile bozmaya hazırlanan pop müziğin Bursalı başarılı sesi Hakan Adanur, şarkısına İstanbul sokaklarında renkli bir klip çekti.

BURSA (İGFA) - Son albümü 'Tilki Misali'nin ardından suskunluğunu yine sözü ve müziği kendisine ait olan 'Kaç Vesait’ ile bozmaya hazırlanan Hakan Adanur, yeni şarkısını dinleyicisiyle buluşturmak için gün sayıyor. Bu sırada ‘Kaç Vesait’in klibi için İstanbul sokaklarında kamera karşısına geçen Adanur, şarkının tüm enerjisini objektife yansıttı. Yeni eserine oldukça güvenen Adanur, "Yaklaşan yazın sıcaklığına uygun eğlenceli, enerjik, kıpır kıpır bir şarkı oldu. Bu yaz herkes Kaç Vesait ile dans edecek" dedi. Hakan Adanur imzalı 'Kaç Vesait’; 20 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Bursalı pop müziğin sevilen ismi Hakan Adanur, uzun bir aranın ardından yeni şarkısı 'Kaç Vesait' ile sevenlerini heyecanlandırıyor. İstanbul sokaklarında renkli ve enerjik bir klip çeken Adanur, yeni eserinden büyük umutlarla bahsediyor. 'Kaç Vesait'ın 20 Nisan'da dijital platformlarda yayınlanacak olması, müzikseverlerin merakını artırıyor. Yazın enerjisini hissettiren şarkı, dinleyicilerine unutulmaz bir dans deneyimi vadediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama