DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,961.97 $
ETH 3,077.32 $
BİST 10,643.58

Düzce’de Belediye Başkanı Fatih Ocak Mazbatasını Aldı

SiyasetYerelDüzce 10
Yayınlama: 5 Nisan 2024 Cuma 17:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Düzce’de rekor farkla Belediye Başkanı olan Fatih Ocak, Beyköy'deki devir teslim töreninde mazbatasını alarak özel bir röportaj gerçekleştirdi. Ocak, makamı aldığı için şükranlarını ifade ederken, önümüzdeki Bayram tatili sonrasında halka hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Düzce’de Belediye Başkanı Fatih Ocak Mazbatasını Aldı

Düzce’de Belediye Başkanı Fatih Ocak, mazbatasını aldı! Makamın sorumluluğunu omuzlarında hisseden Ocak, halka hizmet etmeye hazırlanıyor. Önemli açıklamalar ve detaylar için haberimizi okumaya devam edin!

Düzce’de rekor farkla Belediye Başkanı olan Fatih Ocak mazbatasını aldı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak devir teslim töreninde mazbatasını almasıyla birlikte özel röportaj yaptı.

Ocak yaptığı röportajda, “Bu mübarek üç aylarda Allah bize bu makamı nasip ettiği için ne kadar şükür etsek az. Tabi ki emeği geçen teşkilatımız, halkımız, arkadaşlarımız ve eşimiz dostumuza da sizlerin aracılığıyla ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu akşam Kandil akşamı, buradan tüm halkımızın Kandilini kutlarım. Önümüzdeki Bayram için de şimdiden Bayramlarını kutlarım. Bugün itibarıyla Belediye’yi devralmış olduk. Devraldık fakat önümüzde 9 günlük bir Bayram tatili var. Bayram tatilinin ardından görevimizin başına geçerek halkımızın hizmetinde olacağız ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Teşekkür ediyorum hepinize. “İfadelerini kullandı.

Düzce’de rekor farkla Belediye Başkanı seçilen Fatih Ocak, mazbatasını alarak göreve başladı. Gerçekleştirdiği özel röportajda, teşekkürlerini ileten Ocak, halkın yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Önümüzdeki dönemde yapacakları ve hizmet planları merakla bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama