DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.65 ₺
STERLIN 40.13 ₺
ALTIN 2,394.14 ₺
BTC 61,221.66 $
ETH 2,982.85 $
BİST 10,243.13

Tokat Turhal'da Belediye Başkanı Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

SiyasetYerelTokat 10
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 18:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi'nde yapılan devir teslimle yeni Başkan Mehmet Erdem Ural, İlker Bekler'den görevi devraldı. İlker Bekler görevi devrederken, 5 yıllık hizmet sürecini vurgulayarak şehri ileri seviyelere taşımaya çalıştıklarını belirtti. Yeni Başkan Ural ise, aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını dile getirerek şehir için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Tokat Turhal'da Belediye Başkanı Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi'nde gerçekleşen devir teslim töreni büyük ilgi çekti. İlker Bekler'den görevi devralan Mehmet Erdem Ural, yeni başkanlık görevine başladı. İkinci devir teslim turuna Tokat'ta başlandı!

Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi'nde yapılan devir teslimle yeni Başkan Mehmet Erdem Ural, İlker Bekler’den görevi devraldı.

Nurhan İçmez - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) -  Tokat'ta Turhal Belediye Başkanı seçilen CHP adayı Mehmet Erdem Ural, Turhal Belediyesi önünde düzenlenen tören ile belediye başkanlığı görevini teslim aldı.

Belediye başkanlığı devreden İlker Bekler; Turhal'da dolu dolu 5 yıl geçirdiklerini belirterek, "Şehrimizde yaptığımız hizmetlerle şehrimizi daha iyi seviyelere getirmeye gayret ettik. Bu bir bayrak yarışı bu bir hizmet yarışı. Şimdi milletimizin bize emanet ettiği bu bayrağı Erdem Bey’e teslim ediyorum. Ve güzel hizmetler diliyorum" dedi.

Yeni Başkan Mehmet Erdem Ural ise, "Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Hemşerilerimizden aldığımız bu kıymetli emanetin vermiş olduğu sorumlulukla şehrimiz için durmaksızın çalışmaya daha güzel bir şehir haline getirmeye gayret göstereceğiz. Görevi devraldığım kıymetli başkanım İlker Bey’e şehrimiz için yapmış olduğu kıymetli eserler için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tokat'ın Turhal ilçesinde gerçekleşen devir teslim töreniyle yeni başkanlık dönemi başladı. İlker Bekler'den görevi devralan Mehmet Erdem Ural, şehrin daha ileri seviyelere taşınması için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Devletin ve milletin emanetini en iyi şekilde taşıma sorumluluğunu üstlenen Ural, vatandaşlara güzel hizmetler sunma sözü verdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama