DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.37 ₺
ALTIN 2,418.07 ₺
BTC 62,104.44 $
ETH 3,006.16 $
BİST 10,268.58

Bilecik'de Dağlık Alanda Mahsur Kalan 5 Çocuk Kurtarıldı

HaberYerelBilecik 19
Yayınlama: 15 Nisan 2024 Pazartesi 10:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bilecik'in Merkez Beşiktaş mahallesinde gerçekleşen olayda, dağlık alanda yürüyüş yapmak için çıkan 5 çocuk, havanın kararmasıyla yönlerini kaybederek mahsur kaldı. Polis ve AFAD ekiplerinin başlattığı operasyon sonucunda çocuklar güvenli bölgeye ulaştırıldı.

Bilecik'de Dağlık Alanda Mahsur Kalan 5 Çocuk Kurtarıldı

Bilecik'te yaşanan olayda, havanın kararmasıyla dağlık alanda mahsur kalan 5 çocuğun dramı gündeme oturdu. Polis ve AFAD ekiplerinin hızla müdahalesi sonucunda çocuklar sağ salim kurtarıldı. İnsanlık dramı son bulduğunda herkes derin bir nefes aldı.

Bilecik'te havanın kararmasıyla dağlık alanda mahsur kalan 5 çocuk arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

BİLECİK (İGFA) - Bilecik'in Merkez Beşiktaş mahallesi üstünde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda dağlık alanda yürüyüş yapmaya çıkan 5 çocuk havanın kararmasıyla yönlerini bulamayınca kayboldu.

Yapılan ihbar üzerine polis ve AFAD'a  bağlı arama kurtarma ekipleri bölgede mahsur kalan çocukları kurtarmak için operasyon başlattı. Mahsur kalan 5 çocuk olay yerine ulaşan arama kurtarma ekibi tarafından güvenlii bölgeye ulaştırdı.

Bilecik'in Beşiktaş mahallesinde havanın kararmasıyla kaybolan 5 çocuk, arama kurtarma ekipleriyle yapılan koordineli çalışma neticesinde kurtarıldı. Ekiplerin özverili çabaları ve koordinasyonu sayesinde çocuklar sağ salim ailelerine teslim edildi. Olay, bölgede derin bir sevinç ve rahatlama yarattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama