DOLAR 32.20 ₺
EURO 35.33 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,517.69 ₺
BTC 66,641.68 $
ETH 3,083.65 $
BİST 10,643.58

Bilecik'te Miniklere Jandarma Tanıtımı

HaberYerelBilecik 9
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 13:37 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine jandarma tanıtıldı. 176 öğrencinin katıldığı etkinlikte Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafik kuralları, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından güvenli internet kullanımı ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından mahremiyet eğitimi verildi. Katılımcılara eğitim sonunda hediyeler dağıtıldı.

Bilecik'te Miniklere Jandarma Tanıtımı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde miniklere jandarma tanıtımı yapıldı! Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine verilen eğitimde trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve mahremiyet konuları işlendi. Katılımcılara eğitim sonunda sürpriz hediyeler verildi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 176 öğrenciye Okulumda Güvendeyim projesi kapsamında çeşitli eğitimler verildi.

BİLECİK (İGFA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulunda öğrenim gören miniklere jandarma tanıtıldı. 176 öğrencinin katıldığı bilgilendirme faaliyetinde Trafik Şube Müdürlüğü tarafından genel trafik kuralları,ve yayaların uyacakları trafik kuralları, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından güvenli internet kullanımı ve kişisel güvenlik, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından mahremiyet eğitimi verildi.

Etkinlik sonunda eğitime katıllan miniklere hediyeler verildi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Hisarcık Beşevler İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen jandarma tanıtım etkinliği büyük ilgi gördü. Öğrenciler, genel trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve mahremiyet konularında bilgilendirildi. Etkinlik sonunda miniklere hediyeler verilerek keyifli anlar yaşatıldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama