DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.37 ₺
ALTIN 2,418.07 ₺
BTC 62,104.44 $
ETH 3,006.16 $
BİST 10,268.58

Başkan Ünlüce Görevindeki Personeli Ziyaret Ederek Bayram Kutladı

YaşamYerelEskişehir 7
Yayınlama: 12 Nisan 2024 Cuma 16:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı boyunca görevi başında olan personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ünlüce, ESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlıklarını ziyaret ederek çalışanların bayramlarını tebrik etti. Ayrıca jandarma kontrol noktasını da ziyaret eden Ünlüce, nöbetçi askerlerle sohbet etti.

Başkan Ünlüce Görevindeki Personeli Ziyaret Ederek Bayram Kutladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı'nda mesai arkadaşlarını yalnız bırakmadı! Görevi başında olan personeli tebrik etmek için ziyaretlerde bulunan Başkan Ünlüce, samimi jestleriyle dikkat çekti. İşte başkanın bayram ziyaretlerinden detaylar!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramında görevi başında olan personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, bayram süresince çalışmalarını ve ziyaretlerini aralıksız sürdürdü. Bayramda görevi başında olan personeli ziyaret eden Ünlüce, çalışanların bayramını kutladı. Ünlüce’ye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir eşlik etti.

Ünlüce, bu kapsamda ESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye ve Zabıta Dairesi Başkanlıklarını ziyaret ederek nöbetçi personel ile bayramlaştı. Çalışanların bayramını tebrik eden Ünlüce, “3 günlük bayram süresince şehrimizin dört bir yanında çalışan tüm personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, kendilerinin ve tüm sevdiklerinin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Başkan Ünlüce ayrıca jandarma kontrol noktasını da ziyaret etti. Görevli personele kolaylıklar dileyen Ünlüce, bayramlarını tebrik ederek nöbetçi askerlerle bir süre sohbet etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ramazan Bayramı süresince şehirde görevlerini sürdüren personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Ünlüce'nin samimi tebrikleri ve jestleri, personelin moral ve motivasyonunu yükseltti. Ziyaretler sırasında çalışanların özverili ve fedakarca görevlerini yerine getirdiğini vurgulayan Ünlüce, tüm personelin emeklerine minnettarlığını dile getirdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama