DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.05 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,524.62 ₺
BTC 66,855.94 $
ETH 3,104.86 $
BİST 10,756.21

Gemlik'te Çocuklar Şeker Tadında Bayramı Kutluyor

YaşamYerelBursa 5
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 09:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayramda sokağa çıkan çocuklar, sevilen çizgi karakterlerle eğlenceli anlar yaşıyor. Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in organizasyonuyla gerçekleşen renkli etkinliklerde, çocuklar keyifli vakit geçiriyor.

Gemlik'te Çocuklar Şeker Tadında Bayramı Kutluyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayram coşkusu! Çocuklar, sevimli kahramanlarla renkli anlar yaşıyor. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in önderliğinde gerçekleşen etkinliklerle çocuklar için unutulmaz bir bayram yaşanıyor.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayramda sokağa çıkan çocuklar, sevilen çizgi karakterler karşılaştılar.

BURSA (İGFA) - Gemlik sokakları Ramazan Bayramı’nda çocuklar için renkli görüntülere sahne oluyor. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in talimatıyla organize edilen eğlenceli programlarda, sevilen çizgi karakterler, Gemlikli çocuklar ile buluşuyor.

Bayramın ilk günü, renkli kostümleri ile gerek mahallelerde gerekse sahilde miniklerin karşısına çıkan sevimli kahramanlar, Gemlikli çocuklar ile oyunlar oynayıp dans etti.

Çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı da çekilen kahramanlar, şeker ikram etmeyi de unutmadılar. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek çocuklarıyla sahile çıkan aileler, çizgi karakterlerin eğlenceli gösterileri ile keyifli saatler yaşadılar.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayram coşkusu devam ediyor. Çocuklar ve aileleri, sevilen çizgi karakterlerin katılımıyla renkli etkinliklerle buluşuyor. Şükrü Deviren'in öncülüğünde gerçekleşen programlar, çocukların yüzündeki gülümsemeleriyle dolu keyifli anılar bırakıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama