DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,672.33 $
ETH 3,126.50 $
BİST 10,276.88

Yıldız Tilbe, Azerice Şarkılarla Bakü'de Büyük Alkış Topladı

Magazin 8
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 13:35 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Jolly Joker'in açılışında sahne alarak Azerice şarkılar seslendirdi ve seyirciden büyük alkış aldı. Yoğun ilgi gören konserde izdiham yaşanırken, Tilbe 30 yıllık kariyerinin en büyük hitleri ve sürpriz Azerice şarkıları seslendirdi. Bakü seyircisi, Yıldız Tilbe'nin performansına büyük bir hayranlıkla eşlik etti. Tilbe, sahne performanslarına devam ederek önemli bir konser için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yıldız Tilbe, Azerice Şarkılarla Bakü'de Büyük Alkış Topladı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son konserinde Azerice şarkılarla Bakü seyircisinden büyük alkış aldı. Yoğun ilgi gören konserde izdiham yaşandı. Tilbe, kariyerinin en büyük hitlerini seslendirirken seyirciyi sürpriz Azerice şarkılarla büyüledi. Ünlü şarkıcı, sahne performanslarına devam ederek hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Konserden konsere koşan Yıldız Tilbe önceki akşam Bakü’deki Jolly Joker’in açılışında Azeri hayranlarıyla buluştu. Tilbe seslendirdiği Azerice şarkılarla büyük alkış aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Ünü Türkiye sınırlarını aşan Yıldız Tilbe yurt içinde sevenleriyle kapalı gişe konserlerde buluşurken Azerbaycan’daki hayranlarını da ihmal etmedi ve onlara önceki akşam unutulmaz bir konser verdi.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Jolly Joker’in açılışı yapan Yıldız Tilbe’nin konseri için satışa çıkan biletler günler öncesinden tükendi. Yoğunluk nedeniyle gecede zaman zaman izdiham yaşandı.

30 yıllık kariyerinin en büyük hitlerini seslendiren Yıldız Tilbe hayranlarına sürpriz yaparak art arda Azerice şarkılar söyledi. Bakü seyircisi Yıldız Tilbe’nin performansını sık sık alkışlarla keserek tezahüratta bulundu.

Sahne çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Yıldız Tilbe 9 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda vereceği dev konsere büyük sürprizler hazırlıyor.

Yıldız Tilbe, müzik kariyerinde önceki akşam Bakü'ye damgasını vurdu. Jolly Joker'in açılışında sahne alan Tilbe, Azerice şarkılarıyla seyirciyi mest etti. Gece boyunca büyük bir coşkuyla izlenen konser, Tilbe'nin geniş kitlelere hitap eden müzikal yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Sahne enerjisi ve ses performansıyla dikkat çeken Yıldız Tilbe, sahne çalışmalarına devam ederken hayranlarını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği dev konsere davet ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama