DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

Xiaomi SU7 Aracın İç Dizaynı Ortaya Çıktı: Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Teknoloji 74
Yayınlama: 11 Şubat 2024 Pazar 23:31 Güncelleme: 12 Şubat 2024 Pazartesi 00:05 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Tansel Balcı

Teknoloji devi Xiaomi tarafından hazırlanan firmanın ilk elektrikli otomobili SU7'nin iç mekan görselleri ortaya çıktı.

Xiaomi SU7 Aracın İç Dizaynı Ortaya Çıktı: Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Tüm dünyada teknolojik alanda yaptığı yenilik ve gelişmeler ile dikkat çeken Xiaomi şimdi de adından elektrikli otomobil sektöründe söz ettirmeye hazırlanıyor. Xiaomi'nin ilk aracı olacak olan SU7'nin ise bugün iç dizayn görselleri yayınlandı. İçerisinde adeta sadece televizyon eksik olan SU7 tam bir teknoloji harikası olarak dikkat çekecek.

Otomobil sektöründe elektrik devrimi yaşanırken teknoloji firmaları bir bir bu sektöre adım atmaya devam ediyor. Pek çok büyük firmanın ardından şimdi de Xiaomi ilk elektrik aracını piyasaya çıkartmaya hazırlanıyor. 

Haber Resmi

Akıllı telefonlar kadar özellikler sunan elektrikli araçlarda firmalar yenilik ve özellik konusunda birbiri ile yarışıyor. İlk aracını çıkartacak olan Xiaomi ise SU7 modelini adeta bir bilgisayar olarak lanse ediyor!

İç Detaylarda Teknoloji Rüzgarı

Xiaomi tarafından paylaşılan görüntüler ise tüm dünyada elektrikli araç meraklılarını kendine hayran bıraktı. Sadeliğin ön planda olduğu SU7'de teknolojik özellikler ise dikkatleri üzerine çekiyor.

Monitör büyüklüğünde bir ekrana yer vermiş olan Xiaomi aynı zamanda büyük butonlar ile rahat bir kullanım özelliği sunacak. Multimedya ekranı ile tüm aracın kontrol edilebileceği SU7 modelinde rakiplerde olmayan özellikler yer alacak!

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama