DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.66 ₺
ALTIN 2,415.87 ₺
BTC 57,173.92 $
ETH 2,886.26 $
BİST 10,045.74

Ümit Yılmaz, Müzik Platformlarında Yeni Albümü İstanbul'u Yayınladı

Magazin 7
Yayınlama: 18 Nisan 2024 Perşembe 20:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Yaz ayında müzik piyasası hareketlenirken şarkıcılar albümlerini dinleyicilerle buluşturmaya başladı. Ümit Yılmaz da bu sanatçılardan biri olarak 'İstanbul' adlı albümünü dinleyicilerle buluşturdu. Ümit Yılmaz, albümü hakkında yaptığı açıklamada, 'İstanbul' adını taşıyan albümünü sevenleriyle paylaştı ve şarkılarını dinleyicilerin beğenisine sundu.

Ümit Yılmaz, Müzik Platformlarında Yeni Albümü İstanbul'u Yayınladı

Ümit Yılmaz'ın yeni albümü 'İstanbul'u tüm müzik platformlarında yayınlandı! Yaz aylarında müzik severlerin ilgisini çekecek bu albüm, sanatçının başarılı kariyerine yeni bir sayfa açıyor. İstanbul temalı şarkılarla dinleyicileri büyüleyen Ümit Yılmaz, albümüyle adından söz ettiriyor.

Yaz ayında müzik piyasası hareketlenmeye devam ediyor. Sanatçılar şarkılarını bir bir yayınlamaya başladı. Ümit Yılmaz'da albüm ve şarkılarını yayınlayan bu sanatçılardan birisi oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Yeni çıkardıgı "İstanbul" adlı albümü ile müzik listelerine hızlı giriş yapan Ümit Yılmaz albümüne ilişkin açıklamada bulundu.

Ümit Yılmaz, " Albümümün ismi "İstanbul" adını taşıyor. Minik Serçe'ye bir latife İstanbul böyle keder gördü ya da Kıraç'ın İstanbul masalı gibi de düşünebiliriz değil mi? O zaman İstanbul' a yeni bir masal gerekli. Ya da Teoman gibi sürekli ağlamaktan ağlatılmaktan rimeli akan bu İstanbul'un iki yakasından tutup bi sallamamız gerekmiyor mu? Efendim İstanbul aşkına çok şey yazılır ama burada örneklere ve satırlarıma son vererek istanbul albümünün ve şarkısını karşınıza koyuyorum sevgiler..." diye konuştu. 

Ümit Yılmaz'ın müzik dünyasına sunduğu 'İstanbul' albümü, dinleyiciler arasında büyük beğeni topluyor. Sanatçı, İstanbul'un farklı yönlerini ve duygularını yansıtan şarkılarla müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Albüm, şarkıcıyı müzik listelerinde üst sıralara taşıyarak, sanatçının başarılı kariyerinde önemli bir yer edinmesini sağlıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama