DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,220.91 $
ETH 3,242.76 $
BİST 9,915.62

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 2025 Mayıs'ta Kapılarını Açacak

Ekonomi 4
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 17:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Türkiye’nin küresel ölçekte dünya markası fuarlarından Uluslararası Asansör İstanbul, 2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde sektör profesyonellerini buluşturacak. Informa Markets tarafından AYSAD desteğiyle 19’uncusu düzenlenecek fuara, 400’ün üzerinde katılımcı firma ve 30 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 2025 Mayıs'ta Kapılarını Açacak

Türkiye’nin önemli fuarlarından Uluslararası Asansör İstanbul, 2025 Mayıs'ında sektör profesyonellerini heyecanlandıracak bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Fuarın, Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği tarafından desteklenmesi, sektörde büyük bir heyecan yaratmış durumda. 400'ün üzerinde katılımcı firma ve 30 binden fazla profesyonel ziyaretçinin beklenmesi, fuarın büyük ilgi çekeceğine işaret ediyor.

Uluslararası Asansör İstanbul, ilk kez Mart yerine Mayıs’ta düzenlenecek.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin küresel ölçekte dünya markası fuarlarından Uluslararası Asansör İstanbul’un, online ziyaretçi kayıtları açıldı.

2025 Mayıs’ında TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını açacak fuara, özellikle yurt dışındaki sektör profesyonelleri şimdiden yoğun ilgi gösterirken, ziyaret planları da yapılmaya başlandı.

Dünya asansör ve yürüyen merdiven endüstrisini, kıtalar arası ticaretin kesişme noktası İstanbul’da iki yılda bir buluşturan Asansör İstanbul, ilk kez yeni tarihlerinde Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 19’uncusu düzenlenecek fuara, 400’ün üzerinde katılımcı firma ile çoğunluğu doğrudan satın almacı 30 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Uluslararası Asansör İstanbul, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getirerek inovasyon ve iş birliği olanakları sunacak. Asansör ve yürüyen merdiven endüstrisindeki son teknolojik gelişmelerin sergileneceği fuar, sektöre yön verecek önemli bir etkinlik olmaya aday.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama