DOLAR 32.47 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.76 ₺
ALTIN 2,428.69 ₺
BTC 63,562.11 $
ETH 3,174.31 $
BİST 10,082.77

Türk Hudut Kartalları Sınırda Çetelere Göz Açtırmadı!

Haber 41
Yayınlama: 16 Nisan 2024 Salı 18:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Milli Savunma Bakanlığının terörle mücadelesi, Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si terör örgütü mensubu olan 4 şahsı hudut birlikleri tarafından yakalamasıyla sınırlarda sürüyor. Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan söz konusu çete üyeleri arasında PKK ve DHKP-C terör örgütü mensupları da yer alıyor.

Türk Hudut Kartalları Sınırda Çetelere Göz Açtırmadı!

Milli Savunma Bakanlığı hudutlarımızda teröristlere geçit vermiyor! Türk Hudut Kartalları, Yunanistan'a geçmeye çalışan terör örgütü mensuplarına göz açtırmadı. Sınırlarımızda terörle mücadele devam ediyor!

Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si terör örgütü mensubu olan 4 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'nın terörle mücadelesi hudutlarda da sürüyor.

Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandığı duyuruldu.

Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin PKK, birinin de DHKP-C terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın hudut birlikleri, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü korumak ve terörle etkin bir mücadele vermek adına sınırlarda önemli bir operasyon daha gerçekleştirdi. Yakalanan terör örgütü mensupları, Türk Hudut Kartalları'nın kararlı mücadelesi sayesinde etkisiz hale getirildi. Ülkemizin güvenliğini sağlamak adına sınırlarımızda devam eden çalışmalar, terörle mücadelemizin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama