DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.35 ₺
ALTIN 2,417.99 ₺
BTC 61,347.38 $
ETH 2,979.33 $
BİST 10,267.32

Tokat Niksar'da Yeni Belediye Başkanı Semih Tepebaşı Göreve Başladı

SiyasetYerelTokat 11
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Tokat'ın Niksar ilçesinde seçilen Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, mazbatasını aldı ve görevine resmen başladı. Tepebaşı, Niksar Belediye binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, birlik ve hoşgörü ile güzel bir Niksar vaat etti.

Tokat Niksar'da Yeni Belediye Başkanı Semih Tepebaşı Göreve Başladı

Tokat'ın Niksar ilçesinde yeni Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, göreve başlayarak Niksar için umut vaat etti. Törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Niksar'ın geleceğine dair iddialı sözler söyledi. Siz de bu heyecan dolu değişimi yakından takip edin!

Tokat'ın Niksar ilçe Belediye Başkanı seçilen Semih Tepebaşı, mazbatasını aldı.

TOKAT (İGFA) -  Niksar Adliyesinde mazbatasını alan Niksat Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, Niksar Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşma yaptı.

"Sizlerle birlikte çok daha güzel bir Niksar inşa edeceğiz" diyen Tepebaşı, "Sevgi, saygı, hoşgörü içerisinde. İnanın her şey çok daha fazla güzel olacak. Kim Niksar’ımıza bir çivi çaktıysa Allah ondan razı olsun. Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. Niksar için çok büyük bir fırsat var arkadaşlar. Tabii ki siyaseten üzüldüğümüz anlar oldu. Tokat’ımızda birçok ilçemiz ve merkezimizi kaybettik ama Niksar’ımız bu şansı mutlaka değerlenecek arkadaşlar. Niksar şu anda Tokat’ın parlayan yıldızı. Bunu ben söylemiyorum. Bunu milletvekillerimiz, büyüklerimiz söylüyor. Allah'ın izniyle, ayrıştırmadan, birleşerek herkesi kucaklayarak çok güzel bir belediyecilik anlayışıyla Niksar’a hizmet edeceğiz. Artık sizler bizlere emanetsiniz. Niksar için çalışacağız, Niksar için üreteceğiz" dedi.

Başkan Tepebaşı, daha sonrasında makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Niksar ilçesinde göreve başlayan Belediye Başkanı Semih Tepebaşı, vatandaşlara belediyecilik alanında yeni bir dönem vaat ediyor. Tepebaşı, açılış konuşmasında Niksar'ı daha da güzelleştirmek için sevgi ve saygı dolu bir yaklaşım sergileyeceğini vurgulayarak, Niksar'ın parlak geleceğine inancını dile getirdi. Hemşehrilerinin desteğini arkasına alarak, kucaklayıcı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğini belirten Tepebaşı'nın bu iddialı sözleri, Niksar için umutlu bir başlangıca işaret ediyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama