DOLAR 32.20 ₺
EURO 35.01 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,516.64 ₺
BTC 67,115.24 $
ETH 3,100.10 $
BİST 10,714.95

Times Meydanı'nda Binlerce Müslüman Bir Araya Gelerek İlk Teravih Namazını Kıldı

Dünya 31
Yayınlama: 11 Mart 2024 Pazartesi 10:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentindeki ünlü Times Meydanı'nda, Ramazan'ın ilk gününde binlerce Müslüman toplu şekilde teravih namazı kıldı. Müslümanlar, İslam inancının barışçıl yönünü vurgulamak amacıyla bir araya gelerek, imamın davudi sesiyle büyülenirken, polis olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Namaz sonrası yapılan dualarda Filistin'deki katliamın durması için dua edilirken, bazıları Filistin bayrağı ve atkısıyla namaza katıldı.

Times Meydanı'nda Binlerce Müslüman Bir Araya Gelerek İlk Teravih Namazını Kıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan ünlü Times meydanında toplanan binlerce Müslüman toplu şekilde Teravih namazı kıldı.

Özlem Özgüt YÖREKLi - abdpost.com / ABD (İGFA) - Amerika Birleşik Devletleri'ndeki New York kentinin ünlü Times Meydanı'nda Müslümanlar Ramazan'ın ilk gününde teravih namazı için toplandı.

Ramazan ayını karşılamak ve İslam inancının barışçıl bir din olduğunu göstermek amacıyla kılınan namazda imam davudi sesiyle dinleyenleri büyüledi.

Namaza erkeklerin arkasında saf tutan kadınlar da dikkat çekti.

Times meydanı saatler öncesinden boşaltılarak namaza hazırlık yapılırken, polis olağanüstü güvenlik önlemi aldı.

Namaz kılanların arasında gözyaşlarına hakim olamayanlar namaz sonrası duaya amin nidalarıyla eşlik etti.

Müslümanlar Filistinde yaşanan katliamın durması için dua ederken, bazıları ise Filistin bayrağı ve atkısıyla namaza katıldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama