DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,593.55 $
ETH 3,105.82 $
BİST 10,276.88

Talas'ta Bu Pazar 'Maharetli Eller'in Günü! Kadın Girişimcilerin El Emeği Ürünleri Harman Mahallesi Meydanında Buluşacak

Yaşam 5
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 14:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Talas Belediyesi'nin desteklediği Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından düzenlenen Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, 21 Nisan Pazar günü Harman Mahallesi Meydanı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Tarihi güzelliğiyle göz dolduran meydanda, el emeği göz nuru ürünler, ev yemekleri ve ahşap işleri gibi birçok özel ürün, vatandaşlarla buluşacak.

Talas'ta Bu Pazar 'Maharetli Eller'in Günü! Kadın Girişimcilerin El Emeği Ürünleri Harman Mahallesi Meydanında Buluşacak

Talas'ın tarihi Harman Mahallesi Meydanı, bu pazar renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak! Kadın girişimcilerin ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, yerel halkı bekliyor. Siz de bu muhteşem etkinlikte yerinizi alın!

Talas’ta bu hafta yine “Maharetli Eller” haftası. Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, 21 Nisan Pazar günü misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Mehmet UZEL / KAYSERİ(İGFA) -Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyonda birbirinden kıymetli el emeği ürünleri vatandaşlarla buluşacak.

Kurulduğundan beri yoğun ilgiyle karşılaşan pazara bu hafta da vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Gerek el işi gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor.

Talas Belediyesi'nin desteklediği Maharetli Eller kadın girişimi, her ayın birinci ve üçüncü pazar günü düzenlediği üretici pazarı ile kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Bu hafta da Harman Mahallesi Meydanı, el işi ürünler ve ev yapımı lezzetler ile dolup taşacak. Ziyaretçiler, özel ve el emeği ürünler arasından seçim yaparak desteklerini gösterebilecekler.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama