DOLAR 32.27 ₺
EURO 35.14 ₺
STERLIN 40.86 ₺
ALTIN 2,502.38 ₺
BTC 66,146.79 $
ETH 3,065.29 $
BİST 10,643.58

'Sürgün' Şarkısıyla Tuğba Özerk, Cemal Süreya'ya İthaf Etti!

Magazin 26
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 22:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Tuğba Özerk, yeni projesi 'Sürgün'ü şarkı sözü yazmaya başladığı ilk yıllarda kendisine ilham kaynağı olan ünlü şair Cemal Süreya'nın anısına ithaf etti. Sanatçıya klibinde Cemal Süreya'nın 'Sevda Sözleri' kitabı da eşlik etti. Şarkının video klibi ise yönetmen Erkan Nas tarafından çekildi. Ayrıca klip çekiminde 5 milyon lira değerinde pırlanta set takan Tuğba Özerk, projesine büyük bir özen gösterdi.

'Sürgün' Şarkısıyla Tuğba Özerk, Cemal Süreya'ya İthaf Etti!

Ünlü sanatçı Tuğba Özerk, yeni şarkısı 'Sürgün'ün klibinde Cemal Süreya'ya yer verdi. Şarkı sözlerini yazarken ilham kaynağı olan Süreya'nın anısını yaşatan Özerk, 5 milyonluk pırlanta setiyle dikkat çekti. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

Tuğba Özerk, yeni projesi 'Sürgün'ü şarkı sözü yazmaya başladığı ilk yıllarda kendisine ilham kaynağı olan ünlü şair Cemal Süreya'nın anısına ithaf etti.

İSTANBUL (İGFA) -  Sanatçıya klibinde Cemal Süreya'nın 'Sevda Sözleri' kitabı da eşlik etti. Tuğba Özerk'in sözü ve müziği kendisine ait 'Sürgün' şarkısı, Özerk Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alıyor.  

5 MİLYONLUK SET TAKTI 

Düzenlemesi aranjör Murat Yeter'e ait şarkının video klibini ise yönetmen Erkan Nas, Medya Gama Stüdyoları'nda çekti. Özerk fotoğrafları için de Hakan Güngörmez'in objektifine poz verdi.

Klip çekiminde styling Denizcan Kutlu koordinatörlüğünde Gülistan Akkaya imzalı kostümleri giyen Tuğba Özerk, 5 milyon lira değerinde Top Hills koleksiyonunda bir pırlanta set taktı.

Tuğba Özerk, Cemal Süreya'nın eserlerinden ilham alarak 'Sürgün' adlı şarkısını hayata geçirdi. Sanatçının özenle hazırladığı klip, izleyicileri etkilemeyi başardı. Özerk'in bu anlamlı projesi müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama