DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,716.59 $
ETH 3,129.85 $
BİST 10,276.88

SGK'nın SUT Değişikliği Resmi Gazete'de Yayımlandı

Haber 11
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 12:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyon Kararı ile SUT değişikliğine yönelik tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı. Türk Eczacıları Birliği, tebliğ değişikliği metni ile komisyon kararını duyurdu.

SGK'nın SUT Değişikliği Resmi Gazete'de Yayımlandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyon Kararı ile SUT değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Türk Eczacıları Birliği, tebliğ değişikliği ve komisyon kararı ile ilgili detayları duyurdu.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, "Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyon Kararı" ile SUT değişikliğine yönelik tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

ANKARA (iGFA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” ile “Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Eczacıları Birliği, tebliğ değişikliği metni ile komisyon kararını duyurdu.

Tebliğ metni için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı için tıklayınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun SUT değişikliği ile ilgili Resmi Gazete'de yayımlanan kararı, sağlık sektöründe önemli değişikliklere yol açabilir. Türk Eczacıları Birliği'nin duyurusuyla, sektördeki paydaşlar için bu kararın detaylarına erişim sağlanmış oldu. Hem kamu hem de özel sektörde sağlık hizmetlerini etkileyecek bu gelişmeler yakından takip edilmelidir.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama