DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.05 ₺
STERLIN 40.92 ₺
ALTIN 2,524.62 ₺
BTC 66,855.94 $
ETH 3,104.86 $
BİST 10,756.21

Sakarya Ramazan Sokağı'nda İhtişamlı Buluşmalar

YaşamYerelSakarya 9
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı 17:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan Sokağı, hafta sonu Atatürk Bulvarı'nda renkli etkinliklere ev sahipliği yaparak Sakaryalılara unutulmaz anlar yaşattı. Çocuk atölyesi, ebru sanatı, musiki dinletisi ve semazen gösterileriyle dolu dolu geçen akşamlar, tüm vatandaşlar için keyifli bir deneyim sunuyor.

Sakarya Ramazan Sokağı'nda İhtişamlı Buluşmalar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale gelen Ramazan Sokağı'nda bu hafta sonu muhteşem bir etkinlik düzenledi. Atatürk Bulvarı'nı renklendiren çocuk atölyesi, müzik dinletisi ve semazen gösterileri, Sakaryalıları keyifli ve huzurlu bir atmosferde buluşturdu. Hafta sonu boyunca devam eden etkinlikler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Sakarya’da Ramazan akşamlarının tadı, Büyükşehir buluşmalarıyla güzelleşiyor. Atatürk Bulvarı’nda açılan geleneksel sokakta hafta sonu, her kesime hitap eden birbirinden keyifli programlarla geçti. Sakaryalı vatandaşlar çocuk atölyesi, ebru sanatı, musiki dinletisi, meddah gösterisi ve semazen gösterisi programlarıyla Ramazan’ın huzurunu hissetti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl açılan ve geleneksel hale gelen Ramazan’ın maneviyatını güçlendiren Ramazan Sokağı, bu hafta sonu da 7’ den 7’ e tüm vatandaşları ağırladı.

HAFTA SONU KEYİFLE GEÇTİ

Çocuk Atölye etkinlikleri ile programlar, Kent Orkestrası’nın muhteşem konseri ve semazen gösterisiyle devam etti. Sakaryalı binlerce vatandaş, Büyükşehirle keyif dolu bir hafta sonunu geride bıraktı.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER

Çocuk Atölye Etkinlikleri, Ebru Atölyesi, Musiki Dinletisi, Karagöz-Hacivat, Meddah Gösterisi, Tasavvuf Musikisi ve Semazen gösterileri çocukların ve ailelerinin yüzünde tebessüm oldu ve unutulmaz bir hatıraya dönüştü. Sokağı ziyaret eden yüzlerce çocuk, renkli etkinliklerle eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

TÜM SAKARYA RAMAZAN SOKAĞI’NA

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimizle kültür, sanat ve müzik dolu akşamlarda bir araya geliyoruz. Ramazan’da birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı Ramazan Sokağı’mıza tüm Sakarya’yı bekliyoruz” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan Sokağı, Sakaryalılara manevi bir atmosfer sunmaya devam ediyor. Her yıl farklı etkinliklerle dolu dolu geçen bu özel etkinlik, Sakaryalıların bir araya gelip keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyor. Ramazan Sokağı, çocuklar ve yetişkinler için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaparak Sakarya'yı huzur dolu Ramazan akşamlarında buluşturuyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama