DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,487.61 $
ETH 3,121.90 $
BİST 10,276.88

Sahil Güvenlik Komutanlığı Gemileri ve Botları 23 Nisan'da Halkın Ziyaretine Açılıyor

Haber 5
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 14:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Sahil Güvenlik Komutanlığı gemi ve botları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında halkın ziyaretine açılacak. Ülke genelindeki limanlarda ziyarete açılacak gemilerin listesi ve ziyaret saatleri ziyaretçilere duyuruldu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Gemileri ve Botları 23 Nisan'da Halkın Ziyaretine Açılıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sahil Güvenlik Komutanlığı gemileri ve botları ziyaretçilerle buluşuyor. Türkiye genelinde farklı limanlarda sergilenecek gemilerin listesi merakla bekleniyor. Bu özel etkinlik, deniz tutkunlarını ve çocukları unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait ziyarete açılacak gemilerin listesi yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında halkın ziyaretine açılacak sahil güvenlik gemi ve botları belli oldu.

Ülke genelindeki limanlarda ziyarete açılacak gemilerin listesi ve ziyaret saatleri şöyle:

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında halkın ziyaretine açılacak gemi ve botlarını yayımladı. Ziyaret saatleri ve detaylı bilgiler hakkında bilgilendirme yapıldı. Deniz sevdalıları ve çocuklar, bu özel günü Sahil Güvenlik gemilerini ve botlarını yakından görme fırsatıyla kutlayacaklar.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama