DOLAR 32.36 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.42 ₺
ALTIN 2,392.56 ₺
BTC 59,324.22 $
ETH 2,980.11 $
BİST 10,266.00

Rasim Arı'ya Nevşehir'den STK'larca Verilen Destek

Yaşam 4
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 08:23 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Nevşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Rasim Arı’yı desteklemek için STK temsilcileri, iş insanları ve vatandaşları ziyaret ediyor. Arı, kentin tüm dinamiklerini temsil eden STK'larla iş birliği içinde olacaklarını vurguladı.

Rasim Arı'ya Nevşehir'den STK'larca Verilen Destek

Nevşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Rasim Arı'ya STK'larca verilen destek gündemi sarsıyor! Ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Arı, kentin çeşitli dinamiklerini temsil eden STK'larla uyum içinde çalışacak.

Nevşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
STK temsilcileri, iş insanları ve vatandaşları başkanlık makamında konuk eden Başkan Arı, Nevşehir için toplumun her kesimiyle uyum içinde çalışacaklarının vurgusunu yaptı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, Meclis Başkanı M.Ali Öbekli, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Bölge Müdürü Hüseyin Menekşe, GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu, Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Rasim Arı’yı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Belediye Başkanı Arı, kentin dinamikleri olarak nitelendirdiği STK’ların başkan ve yöneticileri ile sohbet ederek istişarelerde bulundu.

Arı, vatandaşa hizmet yolunda tüm kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek, Nevşehir’in kalkınması konusunda tüm STK’lar ile iş birliği içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, STK'ların ziyaretleriyle yeni görevine güçlü bir başlangıç yapıyor. Destek mesajlarıyla kucaklanan Arı, kent için birlikte çalışmanın önemini vurguluyor. STK'larla iş birliği içinde olacaklarının altını çizen Arı, Nevşehir'in kalkınması için kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtiyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama