DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.44 ₺
ALTIN 2,418.47 ₺
BTC 61,998.33 $
ETH 3,001.26 $
BİST 10,268.58

Pazaryeri'nde tarihi an: İlk kadın meclis üyesi mazbatasını aldı

SiyasetYerelBilecik 11
Yayınlama: 4 Nisan 2024 Perşembe 09:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilk kez bir kadın meclis üyesi seçilen Büşra Kanat, mazbatasını AK Parti'den alarak tarihe geçti. Pazaryeri Belediyesi Meclis Üyesi olan Kanat, Başkan Zekiye Tekin ve partililer eşliğinde aldığı mazbatayla hizmete başladı.

Pazaryeri'nde tarihi an: İlk kadın meclis üyesi mazbatasını aldı

Pazaryeri'nde tarihi an! Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilk kadın meclis üyesi Büşra Kanat mazbatasını aldı. Seçilerek tarihe geçen Kanat, AK Parti'den mazbatasını alırken Başkan Zekiye Tekin ve partililerin gözdesi oldu.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilk kadın meclis üyesi Büşra Kanat mazbatasını aldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -  31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ilkkez bir kadın meclis üyesi olarak seçilirken AK Parti'den Pazaryeri Belediyesi Meclis Üyesi olan Büşra Kanat mazbatasını Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve partililer ile birlikte Bozüyük Adalet Sarayında düzenlenen törenle  aldı.

4 yıldan beri AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Büşra Kanat, "Pazaryeri ilçesine hizmet etmek için hazır olduğunu ifade edip, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde siyasi tarihe geçen olay! İlk kez bir kadın meclis üyesi olan Büşra Kanat, mazbatasını alarak göreve başladı. Kanat, hizmet yolunda kararlı adımlarını atmaya başlarken, Pazaryeri'nde dönüşüm ve yenilik rüzgarı estirmeye hazırlanıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama