DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,956.80 $
ETH 3,118.87 $
BİST 10,643.58

Özhaseki’den Deprem Konutları ile İlgili Son Dakika Açıklaması

Ekonomi 45
Yayınlama: 8 Ekim 2023 Pazar 18:51 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Tansel Balcı

Özhaseki’den Deprem Konutları ile İlgili Son Dakika Açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile deprem konutlarının en kısa sürede tamamlanacağını ve teslim edileceğini açıkladı.

Bakan Mehmet Özhaseki, Twitter üzerinden gelen sorular doğrultusunda deprem konutları ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Mehmet Özhaseki paylaşımına gözümüzde gönlümüzde deprem bölgesinde diyerek başladı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Depremde zarar gören binlerce vatandaşımız için kaybedecek bir günümüz, bir dakikamız yok diyerek sözlerine devam eden Mehmet Özhaseki çalışmaların hız kesmeden, ara verilmeden devam ettiğini belirtti. 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem sonrasında mağdur olan illerdeki müdürler ile bir araya geldiklerini aktaran Özhaseki tüm bölgeleri yeniden ayağa kaldırmak için "Yerinde Dönüşüm" projesi ile ilgili bilgi aktarımı ve paylaşımı yapıldığını belirtti.

Vatandaşlar Şehirlerinden Uzak Kalmayacak!

Bakan Özhaseki yapılan deprem konutları ve atılacak adımlarla birlikte hiç bir vatandaşın doğup büyüdüğü, anılarının olduğu bölgeden ayrılmasına gerek kalmadan yeni, sağlam ve güvenli konutlarda yaşamlarını devam ettirmesi için tüm çalışmaların bir an durmadan devam ettiğini belirtti.

Tüm deprem bölgelerinde bir an evvel vatandaşların yeni ve dayanıklı yuvalarına kavuşacağını aktaran Özhaseki bu konuda özveri ile çalıştıklarını aktardı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama