DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,867.24 $
ETH 3,124.20 $
BİST 9,915.62

Opera Tarihinden Unutulmaz Kadın Karakterler AKM Kahve Konserleri'nde Sahne Alacak

Kültür-Sanat 16
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 09:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Opera tarihinde popüler kadın karakterlerin hikayeleri ve duyguları, Türk Telekom Opera Salonu Fuayede gerçekleşecek özel etkinlikte müzikseverlerle buluşacak. Mezzo soprano Ezgi Aydın, soprano Rumeysa Delican, soprano Nazlıcan Karakaş, mezzo soprano Gizem Keklikçi, soprano Cansu Özel ve soprano Selin Uzun gibi seçkin solistlerin katılacağı 'Operanın Kadınları' konseri, 30 Mart Cumartesi günü saat 11:00’de gerçekleşecek.

Opera Tarihinden Unutulmaz Kadın Karakterler AKM Kahve Konserleri'nde Sahne Alacak

Opera sanatının unutulmaz kadın karakterleri, duygu yüklü hikayeleri ile AKM Kahve Konserleri'nde sahne alacaklar! Müzik ve sahne sanatının muhteşem buluşmasına tanık olun. Türk Telekom Opera Salonu'nda gerçekleşecek özel etkinliği kaçırmayın.

AKM Kahve Konserleri'nde opera sanatının unutulmaz kadın karakterlerinin hikayeleri ve yoğun duyguları, Türk Telekom Opera Salonu Fuayede gerçekleşecek özel bir etkinlikle müzikseverlerle buluşacak.

İSTANBUL (İGFA) - Opera tarihinde adlarına eserler yazılan ya da hikayenin akışını yönlendiren Carmen, Mimi, Violetta, Gilda, Musetta, Charlotte ve daha pek çok kadın karakterlerin hikayeleri, müzik ve sahne sanatının harmanlandığı AKM Kahve Konserleri'nde hayat bulacak. 

30 MART CUMARTESİ: OPERANIN KADINLARI SAHNE ALIYOR

Mart ayının bu son konserinde, seçkin solistler mezzo soprano Ezgi Aydın, soprano Rumeysa Delican, soprano Nazlıcan Karakaş, mezzo soprano Gizem Keklikçi, soprano Cansu Özel ve soprano Selin Uzun, kadın ruhunun tüm güzelliğini geniş bir repertuar eşliğinde yansıtacak. ‘Operanın Kadınları’ başlığı altında gerçekleşecek bu özel etkinlik, 30 Mart Cumartesi günü saat 11:00’de Türk Telekom Opera Salonu Fuaye Alanında müzikseverlerin beğenisine sunulacak. 

AKM Kahve Konserleri, opera dünyasının en etkileyici kadın karakterlerini ağırlıyor. Carmen, Mimi, Violetta başta olmak üzere birbirinden önemli karakterlerin hikayeleri, duyguları ve müzik dolu sahne performansları, Türk Telekom Opera Salonu'nda Opera'nın Kadınları etkinliğinde hayat bulacak. Mezzo soprano ve soprano sanatçıların büyüleyici performansları eşliğinde kadın ruhunun derinliklerine doğru unutulmaz bir yolculuğa çıkacaksınız. 30 Mart Cumartesi günü saat 11:00'da bu muhteşem etkinliği kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama