DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

Okan Buruk: Hedefimiz Taraftarımızla Birlikte Şampiyon Olmak

Spor 355
Yayınlama: 10 Şubat 2024 Cumartesi 23:41 Güncelleme: 10 Şubat 2024 Cumartesi 23:48 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Tansel Balcı

Galatasaray'da başarılı teknik direktör Okan Buruk, 2-0 yendikleri Başakşehir karşılaşması sonucu önemli açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Hedefimiz Taraftarımızla Birlikte Şampiyon Olmak

Galatasaray'da galibiyet serisi devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk maç sonu dikkat çekici açıklamalar yaptı. 

Camia olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini belirten başarılı hoca taraftarımız ile birlikte şampiyon olmak istiyoruz dedi. Süper Lig'in 25. haftasında evinde Başakşehir'i ağırlayan Galatasaray 2-0 aldığı galibiyet sonrası ligde yoluna kayıpsız devam ediyor.

Liderlik için önemli bir karşılaşmaya çıkan ve Barış Alper Yılmaz ile Mertens'in attığı goller ile net bir galibiyet alan Galatasaray'da taraftarında yüzü gülüyor.

Okan Buruk'tan Taraftara Övgü

Her fırsatta Galatasaray taraftarına övgüler yağdıran Okan Buruk karşılaşma sonrası açıklamalarında da taraftarımız ile birlikte şampiyon olmak istiyoruz ve ana hedefimiz kesinlikle Süper Lig şampiyonluğu dedi. 

Oyuncu değişiklikleri ve seçimleri ile de açıklamalarda bulunan Okan Buruk şu açıklamaları yaptı;

Bence maça çok iyi başladık. Kendi oyunumuz, oyuncularımızın konsantrasyonu, taktik disiplini ve seyircimizin müthiş baskısıyla birlikte rakibe çok net baskılar yaptık. Rakibimizin oyun kurmada neler yapacağını biliyorduk, bunlara doğru önlemler aldık. Rakibimize belli dakikaya kadar kalemize getirmedik. Oyun kurmada da doğru işler yaptık. Birçok şeyde üstün bir oyun ortaya koyduk. 2-0 yetmemesi gerekiyordu bence. İkinci yarıda biraz daha kendi kalitemizin altında oyunda kaldık. Oyuncu değişikliği yaptık. Topa sahipken de zaman zaman direkt 3. golü düşünebilirdik. Rakibimizi de tebrik etmek istiyorum. Hak ettiğimiz bir karşılaşma oldu. Yolumuza aynı şekilde devam etmek istiyoruz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama