DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.32 ₺
ALTIN 2,397.18 ₺
BTC 61,646.46 $
ETH 2,997.86 $
BİST 10,247.75

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esnafı Desteklemeye Devam Edecek

HaberYerelNevşehir 7
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 16:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve birlik bünyesindeki oda başkanlarıyla bir araya geldi. Arı, esnafın önemine vurgu yaparak, güçlenmeleri için destek sözü verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esnafı Desteklemeye Devam Edecek

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile birlikte esnafı ziyaret etti. Başkan Arı, esnafın desteklenmesine yönelik çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Detaylar için haberimizi inceleyin!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve ile birliğe bağlı oda başkanlarını konuk etti.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, birliğe bağlı oda başkanları ile Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Pınarbaşı ve beraberindeki oda başkanları Arı’yı tebrik ederek başarılar diledi.

Oda başkanları ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Arı, “Esnafımız bizim için her zaman çok önemli. Esnafımızın güçlenmesi adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnaflarımızın temsilcileri olan siz kıymetli oda başkanlarımız ile birlikte şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek inşallah güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz. Rabbim şehrimize güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin.” diye konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnafın her zaman yanında olacaklarını vurgulayarak, oda başkanlarıyla birlikte şehre hizmet etmeye hazır olduklarını belirtti. Birlikte güzel işlere imza atacaklarını ifade eden Başkan Arı, esnafın güçlenmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı da, ziyarette Belediye Başkanı Arı'ya tebriklerini ileterek destek sözlerini yineledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama