DOLAR 32.24 ₺
EURO 34.84 ₺
STERLIN 40.41 ₺
ALTIN 2,421.82 ₺
BTC 61,827.10 $
ETH 3,000.62 $
BİST 10,269.06

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Burdur Eğitimini Yakın Planlıyor

EğitimYerelBurdur 8
Yayınlama: 22 Mart 2024 Cuma 17:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'daki programı kapsamında Valiliği ziyaret edip kentteki eğitim öğretim süreçlerine ilişkin bilgi aldıktan sonra Ercan Akın Fen Lisesi, Gazi İlkokulu ve Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Sınıfları gezen, öğrencilerle sohbet eden ve öğretmenlerle istişarelerde bulunan Bakan Tekin, okul ziyaretlerini bayrak töreniyle sonlandırdı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Burdur Eğitimini Yakın Planlıyor

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in ziyaretleri Burdur eğitimine ışık tuttu. Okulları ziyaret eden Bakan Tekin, öğrenci ve öğretmenlerle yakından ilgilendi. Eğitim süreçlerine dair yapılan görüşmeler bayrak töreniyle son buldu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'daki programı kapsamında Valiliği ziyaret etti, ardından okullarda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

BURDUR (İGFA) - Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'daki programı kapsamında ilk olarak Valiliği ziyaret ederek şeref defterini imzaladı, ardından Vali Türker Öksüz'den kentteki eğitim öğretim süreçlerine ilişkin bilgi aldı.
 
Bakan Tekin, ziyaretin ardından Ercan Akın Fen Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Bakan Tekin, daha sonra okulun öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Gazi İlkokulunu da ziyaret eden Bakan Tekin, öğretmen ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşen Bakan Tekin, sınıflarda da öğrencilerle buluştu.

Bakan Tekin son olarak Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Öğretmenler ve öğrenciler ile görüşerek sohbet eden Bakan Tekin, daha sonra okulun bahçesinde yapılan bayrak törenine katıldı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'daki eğitim kurumlarını ziyaret ederek eğitim öğretim süreçlerine ilişkin bilgi aldı. Okul ziyaretlerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Tekin, eğitim camiasıyla diyaloglarına önem verdiğini gösterdi. Ziyaretlerin sonunda yapılan bayrak töreniyle Bakan Tekin'in Burdur'daki eğitim ağı yakın planları olduğu belirtildi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama