DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,172.98 $
ETH 3,073.64 $
BİST 10,643.58

Metina ve Gara'da Türk Silahlı Kuvvetleri 6 PKK'lı Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Haber 13
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 11:34 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristi hava harekâtı düzenleyerek etkisiz hâle getirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

Metina ve Gara'da Türk Silahlı Kuvvetleri 6 PKK'lı Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, Metina ve Gara bölgelerinde 6 terörist etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesindeki azim ve kararlılık vurgulanıyor. Detaylar için haberimizi inceleyin!

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde her akşam binlerce ilçe sakini komşularıyla iftar sevincini yaşıyor ve ardından Ramazan ayının maneviyatını hissettiği farklı programlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

ANKARA (İGFA) -  Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini, "Tüm gücümüzle mücadeleye devam!" notuyla paylaştı.

Bakanlıktan yapılan paylaşımda, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek." ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1776879537155953109

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile Metina ve Gara bölgelerinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetleri, teröre karşı verdiği mücadeleyi sürdürerek terör unsurlarını etkisiz hale getirme kararlılığını gösteriyor. Detaylar için haberimizi okuyabilirsiniz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama