DOLAR 32.19 ₺
EURO 35.30 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,518.84 ₺
BTC 66,713.02 $
ETH 3,090.40 $
BİST 10,643.58

Mersin'de Mobil Kuaför İle Mahallelilerin Büyük İlgi Odağı Oldu

YaşamYerelMersin 6
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 16:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Mobil Kuaför hizmeti, kırsal mahalle sakinlerini Ramazan Bayramı'na hazırlıyor. Son olarak Dalakderesi Mahallesi'ni ziyaret eden Mobil Kuaför ekibi, kadın ve erkek kuaförleriyle vatandaşların saç, sakal ve bıyık bakımlarına cevap veriyor.

Mersin'de Mobil Kuaför İle Mahallelilerin Büyük İlgi Odağı Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför hizmeti, kırsal mahallelerde büyük heyecan yaratıyor! Ramazan Bayramı öncesinde Dalakderesi Mahallesi'nde yapılan ziyarette, mahalle sakinleri Mobil Kuaför'e büyük ilgi gösterdi. Kuaförlerin hizmetinden memnun kalan vatandaşlar, bayramın coşkusuna hazırlanıyor. Detaylar haberimizde!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mobil Kuaför hizmetiyle kırsalda yaşayan vatandaşları Ramazan Bayramı’na hazırladı.

MERSİN (İGFA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mobil Kuaför hizmeti Mersin’in ilçelerinde köyleri karış karış gezmeye devam ediyor. Mobil Kuaför hizmeti Merkez ilçeler, Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçelerinin kırsal mahallelerinde hizmet veriyor. Mobil Kuaför batı ilçelerine ise kış aylarında hizmet verdi.

Son olarak Dalakderesi Mahallesi’ni ziyaret eden Mobil Kuaför ekibi, kadın ve erkek kuaförleri ile mahalle sakinlerinin bakımlarını yaptı. Saç boyama, kesim ile sakal-bıyık tıraşına kadar vatandaşın her beklentisine yanıt veren kuaföre mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Mobil Kuaför’de çalışan kuaför Birsen Dündar, bayram öncesi oldukça yoğun olduğunu söyleyerek, “İnsanlar memnun kalıyor. Memnuniyet arttıkça daha çok talep geliyor” dedi. Vatandaşların memnuniyetinin kendisini de mutlu ettiğini söyleyen Dündar, “Kırsal kesimlerdeki insanlar daha çok memnun kalıyor. Çünkü insanlar bahçe ve tarla işlerinden dolayı şehre inip kuaföre gidemiyorlar” diye konuştu. Kuaför ücretlerinin pahalı olmasının da insanları zorladığını kaydeden Dündar, vatandaşların vakit kazanırken aynı zamanda paralarının da ceplerinde kaldığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal mahalleler için hayata geçirdiği Mobil Kuaför hizmeti, vatandaşların beklentilerine yanıt veriyor. Kuaförlerin insanların yoğun iş temposunda vakit kaybetmeden, uygun fiyatlarla bakım yapması, büyük takdir topluyor. Ramazan Bayramı öncesi yapılan bu güzel hizmet, mahalle sakinlerine coşkulu bir bayram öncesi hazırlık imkanı sunuyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama