DOLAR 32.28 ₺
EURO 34.81 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,453.08 ₺
BTC 60,671.33 $
ETH 2,898.74 $
BİST 10,218.58

Melikgazi Belediyesi, Mükemmel Bir Deneyim Sunacak Olan Ortaköy Sokağı Projesi İle İstanbulu Kayserililere Getiriyor

HaberYerelKayseri 4
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 10:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu'nun liderliğinde hayata geçirilen, ailelerin bir arada keyifli vakit geçireceği ve gençlerin favori mekanı olacak Ortaköy Sokağı, yerel tatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başkan Palancıoğlu'nun üzerinde durduğu insan odaklı projelerin bir yansıması olan sokağın, Melikgazi'ye kazandırılması büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Melikgazi Belediyesi, Mükemmel Bir Deneyim Sunacak Olan Ortaköy Sokağı Projesi İle İstanbulu Kayserililere Getiriyor

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun liderliğinde gerçekleştirilen devrim niteliğinde bir proje ile Kayserililer için unutulmaz bir mekan hayata geçiyor. Ortaköy Sokağı adıyla anılan bu gastronomi cenneti, ailece gidilebilecek bir buluşma noktası olacak. Yerel tatların ve lezzetlerin buluşma noktası olan sokağın gençler arasında da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Melikgazi'ye nefes aldıracak olan bu proje, Kayseri'nin gözdesi olmaya aday.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu insan odaklı projeleri ile hayata geçirildiğinde örnek olacak Ortaköy Sokağı ile ailelerin bir arada olduğu, gençlerin çok hoşuna giden bir gastronomi sokağını Melikgazi’ye kazandıracak.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - ‘Önce aile, önce ticaret’ diyerek gastronomi açısından farklı, yerel tatları bulabilecekleri bir gastronomi sokağını Kayseri’ye kazandıracaklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi’de 5 yılı rekor hizmetlerimizle tamamladık. Birçok alanda ilçemizin her köşesine hizmet ettik. Yeni dönemde de Türkiye’ye örnek olacak vizyon projelerimizi inşallah hayata geçireceğiz. Önce insan temasıyla projelerimizi hazırladık. İlçemize çok zevkli, güzel mekânlar kazandıracağız. Ortaköy Sokağı ile İstanbul’u Kayserili hemşehrilerimizin ayağına getiriyoruz. Kayseri’nin havasını değiştirecek güzel mekânları kazandırmak için çalışacağız. Bir gastronomi sokağı olacak Ortaköy Sokağı’nda vatandaşlarımız yerel tatlardan, kumpir, waffle, dondurma, helva gibi şeyleri yiyebilecek, keyifli vakit geçirebilecekler. Bu sokağımız gençlerin fazlasıyla seveceği yer olacak. Böyle bir sokak gerekliydi. Bunu da Melikgazi olarak ilk biz yapacağız inşallah. Ailecek gidilecek, nitelikli, kaliteli zaman geçirilecek bir yer olacak. Esnaf arkadaşlarımıza işletmeleri için vereceğiz ama kontrolü bizde olacak. Esnafımızın önünü açacak birlikte güzel işler yapacağımız bir proje bu. Daha fazlasıyla Melikgazi’mizi geleceğe taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. 

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu'nun vizyoner yaklaşımı ve halkıyla iç içe olan projeleri, Kayseri'ye yenilikler getirmeye devam ediyor. Ortaköy Sokağı projesi, insan odaklı düşüncelerin ve yerel tatların buluştuğu bir mekan olma özelliği taşıyor. Melikgazi'nin sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek olan bu sokak, ailelerin ve gençlerin keyifli zaman geçireceği bir ortam sunuyor. Kayseri'ye farklı bir dokunuş getirecek olan bu projenin hayata geçmesi, ilçeye ayrı bir değer katacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama