DOLAR 32.38 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.68 ₺
ALTIN 2,395.81 ₺
BTC 59,243.18 $
ETH 2,974.78 $
BİST 10,245.09

Mecal'dan Müzik Dünyasına Yepyeni Soluk!

Magazin 12
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 11:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Müzik sektörüne yepyeni bir soluk getirecek olan Mecal, hayranlarının karşısına yepyeni bir şarkı ile çıktı. Kendi ismiyle sahne alan genç yetenek Batuhan Saz, Antalya'nın Habibler mahallesinden dünyaya gelmiş ve kısa sürede rap müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Mecal'dan Müzik Dünyasına Yepyeni Soluk!

Mecal, müzik dünyasına adeta bir bomba gibi düştü! Genç yetenek, yeni şarkısıyla dinleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Müzik tutkunlarını heyecanlandıran Mecal, Antalya'nın kenar gece kondu mahallesinden rap müziğe uzanan yolculuğunu heyecan verici bir şekilde sürdürüyor.

 Müzik sektörüne yeni bir soluk getirecek Mecal yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

İSTANBUL (İGFA) - Mecal gazetecilere "Sahne adım “MECAL” kendi ismim Batuhan Saz  14.08.2002 doğumluyum Antalya’nın kenar gece kondu mahallesi habiblerde dünyaya geldim rap müziğine 1.sınıftan itibaren merak saldım sınıfta ders boşken bile tahtaya çıkıp kendi yazdığım şarkıları söylerdim küçük yaştan beri hep ilgim vardı ama profesyonel olarak son 2 yıldır yapıyorum “ölmeden önce” şarkısının çıkış hikayesi ise her şeyin öldükten sonra kıymet bilindiği sevginin nefretin mutluluğun ya da bir kişinin kıymetinin kaybedince bilindiği bir dünya da yaşadığımız için buna istinaden ölmeden önce bir şeylerin yapılması gerektiğini küçük bir isyan ile defterime döktüm" diyerek  konuştu.

Mecal adıyla sahne alan genç yetenek Batuhan Saz, müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinerek adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle 'ölmeden önce' şarkısının anlamı ve hikayesi, dinleyicileri derinden etkilemeye devam ediyor. Mecal, gelecek vaat eden bir isim olarak müzikseverler tarafından büyük ilgi görüyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama