DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.71 ₺
ALTIN 2,398.61 ₺
BTC 59,041.87 $
ETH 2,984.91 $
BİST 10,208.65

MEB'de Görevde Yükselme Atama Sonuçları Açıklandı

Haber 6
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 18:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atamalar yapıldı.

MEB'de Görevde Yükselme Atama Sonuçları Açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan görevde yükselme atama sonuçları belli oldu! Şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık kadrolarına yapılan atamaların sonuçları Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayımlandı. Atama sonuçları merak edenler için detaylar haberimizde!

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda  merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan memur, sayman, şef ve il-ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürü kadrolarına görevde yükselme yoluyla atamalar yapıldı.

Bu kapsamda, atama sonuçları Personel Genel Müdürlüğünün internet adresinde yayımlandı.

Sonuçlara ulaşmak için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan görevde yükselme atama sonuçları, Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayımlandı. Bu atamalar, merkez ve taşra teşkilatlarında boş bulunan kadrolara yapılmıştır. Atama sonuçlarına ulaşmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama