DOLAR 32.24 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.42 ₺
ALTIN 2,459.47 ₺
BTC 62,919.57 $
ETH 3,027.21 $
BİST 10,341.63

MASKİ, Keli Mahallesinde Dere Temizliği Yaptı

HaberYerelManisa 7
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 12:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde gerçekleştirilen temizlik çalışmasında, dere içinde biriken zararlı maddeler temizlendi ve suyun akışı düzenlendi.

MASKİ, Keli Mahallesinde Dere Temizliği Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde MASKİ'nin gerçekleştirdiği Keli Mahallesi dere temizliği gözleri kamaştırdı! Ekiplerin titiz çalışması sayesinde mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Detaylar için tıklayın.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ‘Daha Temiz Bir Manisa’ hedefiyle il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, suyun düzenli akışını sağladı. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmasıyla büyük bir adım attı. Dere içinde biriken zararlı maddelerin temizlenmesi ve suyun akışının düzenlenmesi, mahalle sakinlerinin huzurunu sağladı. MASKİ'nin yürüttüğü çevre koruma çalışmaları, kenti daha yaşanabilir kılıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama