DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,717.29 $
ETH 3,075.80 $
BİST 10,643.58

Malatya Büyükşehir Belediyesi öğrencilere muhteşem tiyatro gösterisi sundu

YaşamYerelMalatya 9
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 15:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Akpınar İlköğretim Okulu'nda ilkokul öğrencilerine unutulmaz bir tiyatro performansı sergiledi. Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Topsöğüt Mahallesi'nde öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi öğrencilere muhteşem tiyatro gösterisi sundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinliğinde, Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerine unutulmaz bir tiyatro gösterisi sunuldu. Hemşehrimiz rahmetli Kemal Sunal'ın yardımseverliğinin ön plana çıkarıldığı gösteride, Tosun Paşa filminden kesitler izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterisi düzenledi.

MALATYA (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Topsöğüt Mahallesi’nde yer alan Akpınar İlköğretim Okulu'nda ilkokul öğrencilerine tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı ve hemşehrimiz rahmetli Kemal Sunal'ın yardımseverliğinin ön plana çıkarıldığı gösteride, Tosun Paşa filminden de bazı kesitler sahneye uyarlandı. Sahnelenen oyun izleyenlere ve öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı ve ilkokul öğrencilerine unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşattı. Şehir Tiyatrosu oyuncularının performansı ve rahmetli Kemal Sunal'ın yardımseverliğinin vurgulandığı gösteri, herkesi büyüledi ve keyifli anlarla dolu bir güne imza attı.

Yorumlar (1)
  • Ağasarlı2024-03-28 08:47:18 Harikulade. Kırsala ulaşmak çok değerli. Tebrik ederim.
Yorumunu Gönder
code
akülü vidalama