DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.05 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,528.62 ₺
BTC 67,046.08 $
ETH 3,102.53 $
BİST 10,717.17

Kocaeli'de Gebze Millet Bahçesi’ne 5 km Uzunluğunda Yol İnşa Ediliyor

HaberYerelKocaeli 7
Yayınlama: 8 Nisan 2024 Pazartesi 09:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Kocaeli Gebze'de inşası devam eden Gebze Millet Bahçesi'nde 5 km uzunluğunda iç yollar inşa ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin destek verdiği hummalı çalışmalar kapsamında Fen İşleri Dairesi ekipleri, millet bahçesi alanına 2 km asfalt sermiş ve 3 km kaldırım bordürü imal etmiş durumda. Geriye kalan 3 km'lik bölüm için kazı çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli'de Gebze Millet Bahçesi’ne 5 km Uzunluğunda Yol İnşa Ediliyor

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yürütülen hummalı çalışmalar kapsamında Gebze Millet Bahçesi'ne 5 km uzunluğunda iç yol inşa ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, millet bahçesi alanında yapılan çalışmalara hız kesmeden destek veriyor. Şu ana kadar 2 km'lik yolun asfaltı serilirken, geriye kalan 3 km'lik kısım için kazı çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir ekipleri, inşa süreci devam eden Gebze Millet Bahçesi’nde 5 km’lik iç yolların inşasını gerçekleştiriyor

KOCAELİ (İGFA) - Gebze’ye yeni bir nefes ve yeni bir yaşam alanı kazandıracak olan Gebze Millet Bahçesi’nin inşası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalara destek veriyor. Bu bağlamda Büyükşehir ekipleri, eski askeri kışla alanı üzerine kurulan Gebze Millet Bahçesi’nde iç yolların yapım çalışmalarını sürdürüyor.

TOPLAMDA 5 KM YOL

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışma kapsamında Gebze Millet Bahçesinin içerisine 5 kilometre uzunluğunda yol inşa ediliyor. Şuana kadar 2 kilometre yolun asfaltı serildi ve bu uzunluktaki yola 3 bin metre uzunluğunda kaldırım bordür imalatı yapıldı. Geriye kalan 3 kilometrelik kısım için kazı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca çalışmalar dahilinde millet bahçesinin içerisine yaklaşık 250 araçlık otopark yapılacak. 

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde yer alan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından inşa edilen Gebze Millet Bahçesi, şehre nefes aldırmak adına önemli bir proje olarak dikkat çekiyor. Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile 5 km'lik iç yolların inşası devam ederken, millet bahçesinin içerisine yapılacak olan 250 araçlık otopark da bölge halkına önemli bir konfor sağlayacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama