DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 67,718.36 $
ETH 3,250.08 $
BİST 10,891.42

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Kış-2024 Tatbikatı Heyecanı

Haber 14
Yayınlama: 2 Nisan 2024 Salı 18:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın yıllık planlı eğitimleri kapsamında, 5 Mart’ta başlayan ve 5 Nisan’da sona erecek olan Kış-2024 Tatbikatı, Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyuruldu. Tatbikat, 3’üncü Ordu Komutanlığı sevk ve idaresinde doğu illerinde gerçekleştiriliyor. Kahraman Türk topçusu, hedefleri başarıyla imha ederken, Fiilî Atışlı Arazi Tatbikatı ve Fiilî Sınır Güvenliği Tatbikatları ön plana çıkıyor.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Kış-2024 Tatbikatı Heyecanı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın yıllık planlı eğitimleri kapsamında düzenlenen Kış-2024 Tatbikatı, Milli Savunma Bakanlığı'nın duyurusuyla dikkat çekiyor. Kahraman Türk topçusu, hedeflerin imhasında üstün başarı gösterirken, doğu sınırlarımızda gerçekleştirilen tatbikat, göz kamaştırıyor!

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın yıllık planlı eğitimleri kapsamında, 5 Mart’ta başlayan ve 5 Nisan’da sona erecek olan Kış-2024 Tatbikatı başarıyla sürüyor.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı Kış 2004 Tatbikatıyla ilgili videolu paylaşımda bulundu.

Hazırlıklarına 2 ay önceden başlanan tatbikat, 3’üncü Ordu Komutanlığının sevk ve idaresinde tüm doğu illerinde icra ediliyor.

Tatbikatın “Fiilî Atışlı Arazi Tatbikatı”, Kars’taki Şehit İstihkâm Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlham Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı’nda gerçekleştirilirken doğu sınırlarımızda ise Fiilî Sınır Güvenliği Tatbikatları yapılırken, ayrıca Ağrı ve Tatvan’da Fiilî Atışsız Arazi Tatbikatı icra ediliyor

Tatbikat kapsamında, kahraman Türk topçusu tarafından hedefler başarıyla imha ediliyor.

Yıllık planlı eğitimler kapsamında Kış-2024 Tatbikatı 5 Nisan'da sona erecek.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın Kış-2024 Tatbikatı, ülkenin savunma gücünü artıran önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamalarına göre, Tatbikatın sevk ve idaresi 3’üncü Ordu tarafından titizlikle sürdürülüyor. Eğitimlerin devam ettiği tatbikat kapsamında, Türk topçusunun başarılı performansı dikkat çekiyor ve ülkenin güvenliği için önemli bir katkı sağlıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama