DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.06 ₺
STERLIN 40.95 ₺
ALTIN 2,524.29 ₺
BTC 66,868.99 $
ETH 3,095.63 $
BİST 10,738.84

Kamyonun Döktüğü Kumlar Trafikte Korku Dolu Anlar Yarattı

HaberYerelBilecik 33
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 18:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Bilecik Bozüyük'e seyir halindeki kasası açık unutulan hafriyat yükü kamyondaki kumlar yola saçıldı. D650 Karayolunda yaşanan olay, sürücülere zor anlar yaşattı ve trafikte tehlikeli bir duruma neden oldu.

Kamyonun Döktüğü Kumlar Trafikte Korku Dolu Anlar Yarattı

Bozüyük'te yaşanan olayda, seyir halindeki kamyonun açık kasa kapağı nedeniyle yollara saçılan kumlar, sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Trafikte tehlike yaratan bu olay hakkında detaylar haberimizde!

Bilecik Bozüyük'e seyir halindeki kasası açık unutulan hafriyat yükü kamyondaki kumlar yola saçılırken görüntülendi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - İstanbul, Antalya D650 Karayolunda bir kamyonun kasasından dökülen hafriyat ve kumlar aynı istikamette seyir halindeki sürücülere zor anlar yaşattı.

D650 Karayolunda Bilecik’ten Bozüyük ilçesine seyir halindeki 34 JD 3983 plakalı hafriyat taşıyan kamyon, kasa kapağı açık kalması nedeniyle araçta yüklü olan kumlar yola döküldü.

Bilecik - Bozüyük karayoluna dökülen kumlar, trafikte tehlikeye sebep oldu.

Bozüyük ilçesinden Bilecik'e doğru seyir halinde olan bir kamyonun kasasından dökülen ağır hafriyat ve kumlar, D650 Karayolunda panik ve karmaşaya sebep oldu. Sürücülerin ani fren yaparak kazalara neden olabileceği bu durum, trafik güvenliği açısından ciddi bir endişe kaynağı oluşturdu. Yetkililer, ağır yük taşıyan araç sürücülerine yüklerinin emniyetli bir şekilde taşınması konusunda uyarılarda bulunarak benzer olayların yaşanmaması için önlemler almaları gerektiğini belirtti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama