DOLAR 32.31 ₺
EURO 34.87 ₺
STERLIN 40.32 ₺
ALTIN 2,397.04 ₺
BTC 61,227.71 $
ETH 2,958.64 $
BİST 10,247.75

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı Temizliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

YaşamYerelKahramanmaraş 6
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 18:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki onlarca araç ve yüzlerce personel kentte bayram temizliği için seferber oldu. Cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanları çevreye rastgele atılan evsel ve ambalaj atıkla

Kahramanmaraş'ta Ramazan Bayramı Temizliği Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kahramanmaraş'ta Bayram Hazırlığı! Belediye ekipleri temizlik çalışmalarında son sürat ilerlerken, şehir Ramazan Bayramı’na tertemiz bir şekilde hazırlanıyor. Cadde, meydan, bulvar ve mezarlıklar bayram temizliğine girmeye hazır!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA)- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehir genelinde temizlik uygulamalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki onlarca araç ve yüzlerce personel kentte bayram temizliği için seferber oldu.

Cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanları çevreye rastgele atılan evsel ve ambalaj atıklarından temizlenerek çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların daha hijyenik ortamda bayramlarını eda edebilmeleri için ekiplerin bayram boyunca sahada olacağı ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için çalışmaların kesintisiz devam edeceği belirtildi.

Kahramanmaraş'ta, Büyükşehir Belediyesi'nin hummalı çalışmalarıyla Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde temizlik uygulamaları devam ediyor. Temizlik ekipleri, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda bayramlarını kutlamalarını sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyor. Temizlik çalışmaları kesintisiz olarak devam ederken, Kahramanmaraşlılar bayramı tertemiz bir çevrede karşılayacak.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama