DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,983.93 $
ETH 3,097.21 $
BİST 10,276.88

Kahraman Şehit Ailelerine Sakarya’dan Duygulandıran Mektuplar

Haber 10
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Sakarya Fatmahanım Ortaokulu öğrencileri, Pençe Kilit Harekatı'nda kahramanca mücadele eden şehit askerlerin ailelerine duygusal mektuplar yazdı. Ortaokul öğrencilerinin kaleme aldığı mektuplar, Adıyaman, Aksaray, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Niğde ve Ordu illerindeki garnizon komutanlıklarında şehit ailelerine ulaştırıldı.

Kahraman Şehit Ailelerine Sakarya’dan Duygulandıran Mektuplar

Sakarya'dan kahraman şehit ailelerine dokunaklı mektuplar! Fatmahanım Ortaokulu öğrencileri, Pençe Kilit Harekatı'nda yaşamını yitiren askerlerin yakınlarına moral vermek amacıyla duygusal mektuplar kaleme aldı. Mektuplar, birçok ildeki garnizon komutanlıkları aracılığıyla ailelere ulaştırıldı. Milli Savunma Bakanlığı, bu anlamlı hareketi sosyal medyada paylaşarak öğrencileri tebrik etti.

Pençe Kilit Harekatı bölgesindeki kahraman şehit askerlerinin ailelerine moral amaçlı Sakarya'dan mektup yazan ortaokul öğrencilerinin kaleme aldığı mektuplar, şehit ailelerine illerdeki komutanlıklarda görevli personel tarafından ailelere teslim edildi.

ANKARA (İGFA) - Sakarya Fatmahanım Ortaokulu öğrencileri Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde kahramanca mücadele ederek şehit olan askerlerin ailelerine mektup yazdı.

Ortaokul öğrencilerinin yazdıkları mektuplar; Adıyaman, Aksaray, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Niğde ve Ordu illerindeki garnizon komutanlıklarında görevli personel tarafından teslim edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu öğrencilerin mektuplarıyla ilgili sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1782040421947851101

Sakarya Fatmahanım Ortaokulu öğrencileri, ülkenin dört bir yanında görev yapan kahraman askerlerin ailelerine dokunaklı bir jest yaparak Pençe Kilit Harekatı bölgesindeki şehit ailelerine mektuplar gönderdi. Bu duygusal hareket, sadece bir mektupla değil, yüreklerde sonsuza kadar yaşayacak güçlü bir bağ oluşturdu. Öğrencilerin bu anlamlı jesti, toplumda dayanışma ve vatan sevgisinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama