DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.67 ₺
STERLIN 40.24 ₺
ALTIN 2,395.82 ₺
BTC 60,924.94 $
ETH 2,965.85 $
BİST 10,231.42

Japonya'dan Eğlenceli Anı Tokat Havalimanında!

MagazinYerelTokat 8
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 16:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Japonyalı Youtuber Yoshi Enomoto, Tokat Havalimanı'nda başından geçen komik bir olayı paylaştı. Tokat'a olan sevgisiyle bilinen Enomoto, Tokat kebabını denedikten sonra havalimanında yaşadığı sıra dışı anıyı takipçileriyle keyifle paylaştı.

Japonya'dan Eğlenceli Anı Tokat Havalimanında!

Tokat'a özel ilgisiyle tanınan Japonyalı ünlü Youtuber Yoshi Enomoto, Tokat Havalimanı'nda yaşadığı eğlenceli anıyı paylaştı. Tokat kebabının lezzetine olan hayranlığını dile getiren Enomoto, tuvalet macerasını takipçileriyle şaşkınlık ve gülümsemeyle okuyacak.

Japonyalı Youtuber Yoshi Enomoto, Tokat Havalimanı'nda başına gelen komik bir anıyı paylaştı.

Nurhan İÇMEZ - TOKAT HABER 
 TOKAT (İGFA) - 
Japon Youtuber Enomoto'yu Tokat Havalimanı Tuvaletinde Şaşırtan Olay
Tokat’a olan özel sevgisiyle tanınan ve kente stand-up gösterisi için yeniden gelen Japonyalı ünlü Youtuber Yoshi Enomoto, Tokat Belediyesi organizasyonunda gerçekleşecek gösteri öncesinde Tokat kebabının tadına baktı. 

 Enomoto, "Vay be yine Tokat kebabı yemek nasip oldu. Bu sefer 9 yıl beklemedim ama ne zaman yesem inanılmaz olağanüstü lezzet" diyerek Tokat kebabına olan hayranlığını bir kez daha dile getirdi. Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor’un da adını anarak, Tokat kebabının Türkiye’yi dünya yemek yarışmasında temsil edecek yemek olabileceğini belirtti.Japon Tokat Haber
 

HAVALİMANINDA BEKLENMEDİK MİSAFİR

Tokat’a ayak bastığı andan itibaren her anıyla ilgi odağı olan Yoshi Enomoto, bu sefer de Tokat Havalimanı’nda yaşadığı ilginç bir olayı takipçileriyle paylaştı. Enomoto, "Tokat havalimanında uçaktan indikten sonra tuvalete girdik. Rahat bir şekilde işimizi yapıyorduk ki, aniden bir teyze girdi ve 'valiz buradan mı alıyoruz?' diye sordu. Şaşkınlığımızı gizleyemedik. Teyzeyi kırmamak için valiz bantlarına yönlendirdik" ifadeleriyle bu garip ama bir o kadar da komik anıyı anlattı.

Japonyalı Youtuber Yoshi Enomoto'nun Tokat'a özel gösterisi için kente tekrar gelmesi, kentin lezzetlerini ve ilginç anılarını keşfetmesine olanak tanıdı. Tokat Havalimanı'nda yaşadığı gülümseten anı, Enomoto'nun sevenlerine kendi eğlenceli bakış açısını yansıtırken, Tokat'ın samimi ve sıcak karşılamasını da gözler önüne serdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama