DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,909.15 $
ETH 3,103.35 $
BİST 10,643.58

İzmit Belediyesi'nden çocuklar için ödüllü resim yarışması başlıyor

YaşamYerelKocaeli 5
Yayınlama: 15 Nisan 2024 Pazartesi 14:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği ödüllü resim yarışmasıyla çocukları sevindiriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılabilecek. Son başvuru tarihi 19 Nisan olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi'nden çocuklar için ödüllü resim yarışması başlıyor

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında heyecan verici bir etkinliğe imza atıyor! Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ‘Atatürk’ün İzinde Çocuk’ temalı ödüllü resim yarışması için başvurular başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılım gösterebileceği yarışmanın son tarihini kaçırmayın! Son başvuru 19 Nisan!

İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ‘Atatürk’ün İzinde Çocuk’ temalı ödüllü resim yarışması düzenleyecek

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatacak. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, ‘Atatürk’ün İzinde Çocuk’ temalı ödüllü resim yarışması düzenlenecek. 

SON BAŞVURU TARİHİ 19 NİSAN

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği ödüllü resim yarışması için son başvuru tarihi 19 Nisan olacak. Çocuklar, yaptıkları resimleri İzmit Belediyesi B Blok 7. kat ya da Çınar Akademi’ye (Mehmet Ali Paşa Mah. Demokrasi Cad. No:71/1 Köseoğlu Ekmek Fırını Yanı) ulaştırarak başvurularını gerçekleştirebilecek. 

İzmit Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu canlı tutmak amacıyla her yıl düzenledikleri ödüllü resim yarışması ile çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. 'Atatürk’ün İzinde Çocuk' temasıyla düzenlenecek yarışma, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını ön plana çıkaracak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği yarışmaya son başvuru tarihi 19 Nisan olarak belirlendi. Çocuklar yeteneklerini sergilemek için heyecanla bekliyor!

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama